mandag 3. august 2009

Mjøsmarknaden...m/innlagt bloggtreff

Sist torsdag annonserte eg visstnok at neste innlegg skulle kome frå Austlandet, men der overvurderte eg nok meg sjølv.......å lage blogginnlegg var det eg tenkte minst på........etter 7 timar på Mjøsmarknaden laurdag

Me reiste heimifrå i pøs regn, me det vart bedre og bedre di lenger aust vi kom......laurdagen var bortimot strålande...snakk om flaks.

Vel over fjellet på heimveg var det igjen regn, ja.....

På Mjøsmarknaden var det som vanleg høve til å kjøpe "det meste"....(etter bonden sitt utsagn er 90% skrot.......)
Brukte hydraulikkslangar...er det nokon som kjøper det??? ..(lurte bonden på)

Litt handel vart det i år òg...mest ting som skal "vidareforedlast" og (forhåpentlegvis) seljast på messer nærmare jul.....

Ekstra spennande var det i år....hadde nemleg avtale eit lite møte med Gamleheksa som bur på Toten...........var ganske spent på å møte ei dame ein har blitt kjent med gjennom blogginga. Saman med dottera mi i Rosa Univers hadde me eit ørlite bloggtreff......"Kaffipausen" gjekk utruleg fort, praten gjekk lett og det heile var ei særdeles hyggjeleg oppleving. Og eg kan forsikre deko: Her er ikkje namnet mykje betegnande: Dama ser både ung og flott ut...slett ikkje ei gammal heks!!!So da so! Tusen takk ei hyggjeleg stund!!!
Bloggtreff gav meirsmak!!!!

Etter å ha besøkt slekt her og der........tok me på heimveg utpå sundagen........
Her skulle eg gjerne vore innom, men me var nok for seint ute.......Fin pynt utanfor......

Me tok vegen over Valdresflya heim att........ var heime seint på kvelden....etter ei flott helg!!!

I dag er det litt "dagen derpå"....men sola skin!!

10 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Tenk du , solen skinner i Bergen.
Var hos naboen en tur. Det ble så varmt i solveggen at jeg trakk meg inn
Ha en solfylt mandag
Klem

Gamleheksa sa...

Takk for sist, ja!! Så koselig.

Håper den nye GPS'n ikke sendte dere på villspor på hjemvegen ;)

Jeg er nok enig med Bonden. Det var mye skrot. Jeg er nok mest opptatt av å være oppgitt over det og har litt vanskelig for å se det som ikke er skrot. Men jeg kan jo øve meg, slik at neste gang....

johanne`s rom sa...

Så fint at dere var heldige med været når dere kom over fjellet "til oss". Og så jeg som kjørte forbi der på lørdag, da. (på vei hjem fra hytta).Kunne jo vært hyggelig å vært med på "bloggtreffet". Første uka av ferien var vi bl.a. i Voss og Ulvik, lå på Voss camping i 2 dager. Det var veldig koselig i Voss, og jeg prøvde å finne ut hvor du bor (etter bilder fra bloggen din)men klarte ikke å finne et sted som lignet. Det er jo ikke sikkert vi kjørte på riktig sted heller da. Her regner det i dag også, men jeg håper fremdeles på mer sol og varme. Ønsker deg iallefall fortsatt god sommer.

Monicas sa...

så flott at du har hatt det kjekt..flotte bilder du viser...

Janne i Fagerlia sa...

Har du vært på Mjøsmartnan du da....
Hadde det ikke vært for at min mann skulle begynne på jobb igjen i dag, hadde vi nok hekta på campingvognen og dratt av sted vi også. Men kanskje til neste år..... Slike arrangement er alltid spennende.

Berit T sa...

Flott tur du har vært på, og marknad det topper jo hele turen. Elsker å gå på slike å se etter krimskrams.

Så til neste år har jeg også lyst å dra dit.

Ha en fin uke videre.

GryNoKa sa...

Så spennende med både marknad og bloggtreff.
Ha ei fin uke!
Klem Gry : )

Muffin sa...

Så trivelig marknad da! Sikkert noen som har bruk for de slangene :) tipper det isåfall er noen av hankjønn, de ser monn i ting som vi damer ikke forstår oss på.
Sender du postadressen din til jorid@joridweb.com så får du et kort i posten av meg, jeg har hatt trekking på bloggen min!

mormonsen sa...

Det høres ut som om dere har hatt en fin tur østafjells. Og marknad og skrot - utfordringa er vel å finne gull blant gråstein. Og du har jo tydeligvis blikket som ligger i mulighetene for viderforedling! :)

johanne`s rom sa...

Hei, takk for hyggelig kommentar. Nei, vi kjørte jo ikke mot Bergen, og ja, jeg gikk forbi Hallen flere ganger, det var jo så fint å gå tur på Prestegårdsmoen (var det det det het ?)Jeg bor helt i sørenden av Mjøsa, så vi får ha det i bakhodet, om ikke før, så iallefall neste sommer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...