torsdag 29. oktober 2009

"ALENE HJEMME"....

..heitte ein film på 90-talet, og nett det er eg denne veka....
som eg skreiv i forrige innlegg, er bonden på HV-øving....og eg styrer heime.
Vel åleine og åleine, fru Blom........med desse tre kompisane.....
og floren full av desse har eg verken kjeda meg eller vore einsam.

Dessutan bur mi gamle svigermor i det andre huset på garden, og ho treng litt tilsyn og omsut, ho òg.
Bortsett frå florsstell og jobb kvar kveld har eg brukt tida til messeproduksjon...........sjølvsagt ikkje fått gjort so mykje som eg hadde håpa, men det monar...........tida eg har brukt til å lage mat har vore minimal.....hadde gode restar etter selskapet på laurdag...og ellers held det lenge med ei brødskive.
Hundane saknar bonden, og er litt meir urolege enn vanleg.......saknar han eg òg......men ikkje so gale at eg set meg på trappa og uler...som Tinka gjer.
Ha ein super torsdagkveld!

20 kommentarer:

MajorogMeg sa...

hehe...enda bra du ikke uler fordi om bonden er borte. Alene er du definitivt ikke! En herlig gjeng du har rundt deg..på 4 føtter:) Svigermor er sikkert grei også:))
Nydelige bilder av alle 4-bente:) Egentlig burde jeg bodd på gard..er "forferdelig" glad i dyr...
Klem fra meg:)

Helen sa...

Alene å alene fru blom, hehe. Du har nok å henge fingrene i skjønner jeg.
Blir lengselen etter bonden for stor får du sitte i sammen med Tinka på trappa... herlig!

Kos deg og slapp av mellom øktene.
Klem fra Helen

Mor i Stugan sa...

Du får väl sätta dig och sympati yla med dina fina hundar , men det ser ut som om du har fullt upp ändå. ha en trevlig kväll

oline's skattekammer sa...

Hehe, et herlig innlegg da, godt du ikke sitter å uler... Nydelige dyr du har rundt deg, både de i "fjøset", som vi sier, og de som "jobber" hos deg!Ja rart det hvordan matstellet forenkles når man er alene... Bli nok ekstra kjekt å få bonden hjem igjen for dere alle sammen! Men, kos deg litt likevel da, selv om du er alene! Ja svigermødre må man passe godt på!

Britaiskogen sa...

Hei, artig innlegg du har om lengsel og savn..selv om det høres ut som dere klarer dere veldig bra "alene" noen dager..jeg håper at bonden din leser bloggen din da-selv om han er på hv-øvelse

Bestemor Drillo sa...

Så fint et bilde av disse herlige hundene! Nei en er ikke alene når man har sånne rundt seg ! Nydeligmed de som heading! Ha en fin kveld!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Går jo ikke an og kjede seg med denne gjengen som venter på deg,koselig innlegg.
Godt at du savner kjæresten din,men bra at du tar til vettes og ikke setter deg på trappa smmen med Tinka,du vet jo at han kommer heim igjen du iallefall.
Sender deg en forsinket GRATULASJON og bursdagshilsen og gleder meg med deg over de flotte gavene du fikk!!
Kos deg kjære venn!!!
Klem fra Jorid!!!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, då!! Har nett sendt sms til den litt eldre enn i går mannen. Han høyrest ut til å ha det fintpå gutetur..
Kos deg m alle på fire og hels til ho på to... torunn

Gamleheksa sa...

Full fart som alltid. Du rekker vel nesten ikke merke at Bonden er borte. Det er iallefall best at du lar være med den ulinga ;)

Linda sa...

Er no jammen godt å vere aleine ei lita stund og. Det tykjer iallefall eg. Sjølv om du har no arbeid i floren. Kos deg.

wenche sa...

Nydelige bilder!

Torunn sa...

Hehe...godt du ikkje sit og uler sjølv om bonden er borte. Kjekt med litt selskap på tunet! Ha ein fin kveld.

Monicas sa...

sååå nydelige heading av hundene...flott:) innom å hilser på å håper du har det flott

Laila -Karin sa...

Du trenger ikke føle deg alene med så mange firbente rundt deg.
Nydelige bilder.
Ha en fin fredag.
Klem

johanne`s rom sa...

Det er mye selskap i dyra, det er sikkert. Gode trofaste venner. He he, syns jeg ser du sitter og uler mot månen (den går jo mot full). God helg til deg.

KariL sa...

Stakkers Tinka. Jeg er også alene hjemme,helt alene hele helga, men skal på quiltekurs og gleder meg :)) Kveldene skal jeg kose meg med en renning, som skal bli festremse til advent. Ha en god helg. Klem fra KariL

Ingrid sa...

ja det var flotte bilder av hundane.Dei ser så fornøgde ut.No er vel åleine-veka snart slutt og med alt du har å"stå i med" so tippar eg at den har gått ganske fort.God helg !!

Anne sa...

Bra du har dyrene rundt deg;) Godt når mannen er vekke tenker eg. Ønsker deg en god helg! Spennende å se hva du lager til messen!

Anonym sa...

Hei.Så mange nydelige bilder.Du har nå hondarbeid når du er alene hjemme når du skal passe på alle di der dyra og svigermor...Ha en riktig fin helg så håper jeg ikke att det blir alt for mye skriking efter din mann husbond.Klem fra Bodil...

Anne-Berit sa...

Så kos å se bilder av både hundene og sauene dine.Vakre dyr,spesielt hundene da,et nydelig trekløver du har der.Ikke rart de savner far,de er lykkeligst når flokken er samlet,og det er vel han som er lederen med stor L for dem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...