lørdag 28. november 2009

Advent og bornebornbesøk......

I år har eg "investert" i eit nytt zinkfat til adventslysa...........kjøpt på Patina..........kunne tenkt meg eit til....til sviblane eg kjøpte i dag.......det kan det bli råd med neste veke.Desse flotte hjortane fann eg òg der..........kjempefine. Dei kan hengjast opp om ein vil det......

Denne helga har me ikkje mindre enn halvparten av borneborna på besøk....5 i talet. Har gått fint, det......men då to av dei var på beina klokka 03.30 for å sjå på TV måtte besten ta i bruk den myndige stemma og kommandere dei til sengs igjen........og då var det stilt til klokka 7.oo...ikkje verst, det....

I det fine vèret idag gjekk me på (nye-)kafèen og kosa oss med vaflar og julebrus.......deretter på butikken for å "proviantere" laurdagsgodt........... stas!No er den minste (to år) i seng........den neste (fem år) får vere opp litt lenger........og dei største skal få sjå MGP Nordic.........

Ha ein fin adventsundag!

12 kommentarer:

Rosa sa...

jau, saken er klar - eg MÅ ha eit sånnt fat! Og hjortane var jo riktig kule.

syns det er imponerande at du har krefter til blogging med denne banden på besøk, men det er jo eit godt teikn òg. Me slappar iallefall godt av, i vissheit om at vår søte små kosar seg i trygge hender medan me er ute og fartar.

Håpar de slepp ut or sengehalmen fullt så tidleg imorgon!

Britaiskogen sa...

Koslig (og travelt) med barnebarn på besøk da. Zinkfatet ditt var riktig flott.. haen fin adventsøndag..

Gamleheksa sa...

Opp 3.30, ja det var sprekt. Har skjønt at bestemor ikke er helt der. Godt at det er stilt til 7, da er det på tide å begynne en ny dag. 5 barnebarn på besøk er ikke dårlig og atpåtil blogge. Imponerende.

Patina-H sa...

Oi, det var tidleg...
Ellers høyres det ut som de kosar dykk :)
Fin adventstake ! :)

Ingrid sa...

Å så heldig du er. Skulle gjerne hatt mine fem på besøk eg !!

Anonym sa...

Hei.Så koselig du har fått det.Så koselig å ha barnebarn på besøk.Kos dere masse.Ønsker deg og dine en riktig fin førjul Søndag Klem fra Bodil..

Tussi sa...

Fin adventsstemning hos deg!
Jeg er så heldig å ha mine to barnebarn i nabohuset. Har nettopp vært der borte og beskuet den eldste (1 år og 8 mnd) i full gang med pepperkakebaking. Mye av deigen forsvant inn i munnen - namnam, sa han :-)

Anne sa...

Høres ut som du har en koselig, men travel helg! Ha en fin søndag! Fint fat og adventslys:)

Laila -Karin sa...

Koselig adventstake.
Deilig med baernebarn på besøk .
Noen av mine kommer innom i dag.Det gleder jeg meg til.
Nå føler jeg at medisinen hjelper litt og så da for jeg ta igjen alt det jeg ikke har klart.blandt annet kommentarer.
Ha en riktig fin søndag.
Klem

KariL sa...

Ha-ha koselige og fargerike barnebarn du har. Selv har jeg hatt besøk av ett og hun holder en i ånde hvert sekund. Vi har bakt boller, testet mormors alle stempler. Vært på loftet og hentet frem adventsstjerne og adventsstaker. Bare kos :)

Ruth sa...

5 stykker på en gang - det høres skikkelig "livat" ut, men jeg ser de har god smak og har skjønt at Seigmenne er det beste som finnes.

Ha en flott uke videre.

johanne`s rom sa...

Vel overstått helg. Jeg har bare kost meg med 2 av barnebarna (det holder med 2 av gangen) og de sov faktisk til litt over 7 på morran, så jeg syns det var flott. Det sinkfatet kunne jeg tenkt meg også. Ønsker deg en hyggelig adventsuke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...