torsdag 25. februar 2010

Snø og is all jorda gøymer......

Ca 80 cm snø er det hjå oss no...........eg har sjekka i dag. Etter det eg har sett på ymse bloggar, er det sikkert mange som har meir enn det. Og ein nydeleg vinter er det.......Stilig lampen på løeveggen...litt snø på toppen og isjuklar under.......


Desse to er alltid "med" når kamera er i nærleiken...........ja, berre to i dag. Teddy har "husarrest".......forklaringa er at Tinka har løpetid.....og du kan tru det er "sirkus".
Hundane våre går vanlegvis fritt..inn og ut som dei vil, og no må dei passast på.....Teddy ute...Tinka inne....og omvendt......"problemet" er berre å hugse på det. So møtest dei i døra, då like "optimistiske" kvar gong......men vert fort kommandert "ut" eller "inn"..alt etter som......og Teddy er sur!!

Til slutt ein isvegg igjen.......tok bildet på veg til jobb i dag. Dette er den største og den er "farleg" nær vegbana når den begynne å rase ned.
Sist vinter fekk eg ødelagt eit dekk då eg køyrde inn i isklumpar...ein sein kveld....

I dag har eg kjøpt nye skisko og -stavar........til helga SKAL me på ski...og vèret skal bli strålande..........Hurra!

22 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Ikke enkelt å ha både mann og damehund i samme hus forstår jeg.
God tur på ski og lykke til med det nye utstyret.

oline's skattekammer sa...

Nei, ikke enkelt det der, med hvem som skal være ute/inne! Vært der,ja! Jepp, nydelig vinter vi har, men nok nå!!! Grattis med nytt skiutstyr, og god tur i helga, det kommer vel bilder??

Petrinetrollmor sa...

Hei ! Sjå på desse herlege hundane !! Ja, vinteren har mange ansikt, og vi vel sjølv kva for eit vi vil sjå. Vakre bilder! Ha en kjempe ski-tur i helga !!

Anonym sa...

Hei.Nydelige bilder.Kjempe søte vover.Gratulerer så mye med nye sko og staver.Go tur på ski.Ha en kjempe fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil..♥♥

Ingrid sa...

Då har sikkert de fått snøen som vi vanlegvis har for her er nesten ingenting.Berre såvidt skitrekket kan ha ope.
Her og vart skituren avlyst sist helg for det var for kaldt,men vi får sjå til helga om vi kan lure karane til å ta fri frå vedahogging og heller gå på ski.

Alettesiriane sa...

Ja det er mykje snø no,eg liker det fremdeles.Skal på taket imorgen og skufla ned .Målte 80 cm og det er for mykje tror eg.Klarer eg den,så klarer eg den tenker eg!

Havfruen sa...

hehe...stakkars Teddy:) Her gjelder det å ha tunga rett i munnen skjønner jeg:)

Nydelige bilder av vinter og is. Men den isveggen så virkelig skummel ut!!

Men så deilig å bo slik at hundene kan gå slik fritt...drømmen!! Ønsker meg en fjellhytte som ligger unna folk og fe jeg. Med en oversosial hund er det ikke enkelt:)

Du har mere snø enn meg..knappe 10 cm her.
Grattis med skiutstyr, håper du får turen du ønsker deg:)
Lykke til med hundene, vet det kan være et pæs:)
Klem fra meg:)

Linda sa...

Kinesiskutfor er: alle startar på likt på ein topp og det er om å gjera å koma fyst i mål. Og so skal kinamannen her i sogndal selja kinamat i målområdet.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Stakkars Teddy, så tett på godsakene og likevel så langt unna ;) Det er jammen litt å passe på, det er ikke rare forglemmelsen som skal til før det er for sent.
God skitur!

Strikkebesta sa...

"Allting ligg i lengt og drøymer" - for å fortsetje på strofa i overskrifta di:) Vakker vinter, kan ikkje sei anna, og kjekt å kome seg ut og prøve både skia og forma:) God tur!

Bestemor Drillo sa...

Hehe! Du har det travelt nå tenker jeg! De er smarte disse dyra !

Flotte vinterbilder!! Her laver snøen ned så nå har vi passert meteren, men vakkert er det;))
God helg og klem til deg!!

Elkat sa...

Flotte bilder,nei isen er ikke til å spøke med når den begynner å smelte..Gratulerer med nytt utstyr og god tur i helga!
Ha ei fin helg!!

Rosa sa...

Ganske enormt, med all denne snøen! Godt du fekk ordna deg skiutstyr, så de får den etterlengta skituren i helga!

Britaiskogen sa...

Jovisst er vinteren flott når du ser det på den måten..Vi får skikkelig nyte den leenge denne vinteren.

Turid sa...

Wow, her var det snø ja! Stilig med lampen...og den isveggen også, selv om den høres litt skummel ut...

Ikke lett med løpetid, når man har en "frier" i huset:)

KariL sa...

Det går nok ikke stilt for seg
med både han og hun
i samme hus i slik en stund....

Vinteren er forhåpentligvis på retrett snart, og det kommer nok ikke til å gå stilt for seg, når den slipper taket. Vi får være forsiktig og bruke hode så godt det lar seg gjøre, men naturen har sin egen makt.
Ønsker deg en riktig god helg!
Flotte bilder!

AnKa sa...

Kan tenke meg at det er liv i huset med hunder av begge kjønn, og løpetid.... Kos deg på ski i det flotte været. Vi har også et flott vær her nord.
Ha ei toppers helg

Mormor sa...

He he, stakkars Teddy, synes litt synd på han jeg da :-). Men jeg tror så gjerne du har "sirkus". Men kos deg i alle fall på skitur i helga og nyt snøen. Ha en riktig god helg.

Hannes hage sa...

Oi, for en praktfull isvegg! Helt nydelig, magisk og eventyraktig. Naturen er så vakker, og du har virkelig klart å fange noe magisk i det bildet ditt. Ha en god helg.

Anne-Berit sa...

Stakkars Teddy-gutten som må ha så deilige dufter så nær,og ikke får røre.Ikke greit å være hanhund da nei.Aldeles nydelige bilder av dem,og headeren din er helt fantastisk fin.Kunne vel ikke bli annet med de fine hundene dere har.
Ha ei riktig god helg:)

Ruth sa...

Nydelige bilder. Vinter ER vakkert. Stakkars hunden - det må jo være helt grusomt det der. Bli sendt ut i kulda når man kun har lyst til å - ja - stakkars hunden. ;)

Skitur i helga høres fantastisk ut. Håper alt står til forventingene.

Fru Keilegavlen sa...

Ikkje enkelt det der, nei. ;) Flotte bilete!! Og mykje flott strikk i innlegget under. Den jakken du held på med har eg strikka to stk av. Eg elskar det mønsteret!! God skitur!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...