torsdag 17. juni 2010

Lydbok er lurt.....

Har verkeleg fått "sansen" for dette med lydbok. Har aldri vore nokon "lesehest", handarbeid har alltid vore prioritert i den fritida eg har hatt. Men no, derimot.......med lydbok........får eg dobbelt opp, liksom. ...og med lyden i øyra kan eg gjere det meste av arbeid både ute og inne.....passar meg heilt super å få bøkene "intravenøst", for å sei det slik........
Nett no er det denne eg høyrer på.........

den forrige var denne........
Mange seier at det er ikkje same stasen som å setje seg ned og lese i god bok, men hjå meg hadde alternativet vore: inga bok..............og då er valget lett.
Ha ei god helg!

19 kommentarer:

Hanne sa...

Detta er akkurat sånn som eg har det. Oppdaga gleden med lydbok når eg fekk ein mp3-spelar for ein del år siden. Var for tida god venn med ein biblioteksjef, og hadde lett tilgang til alt eg ville høre. Låne bøker, rippe til mp3 og berre nyte. Då kan du jo få lest masse samtidig som du gjør andre ting - husarbeid, sying, gå tur osv... det er heil GENIALT!

Akkurat no høre eg siste kapittel i Johan Theorin sin skumringstimen (på svensk). Anbefala Camilla Läckberg sine romanar lest på svensk - ho som les er veldig god...

MajorogMeg sa...

Du er jo dame og kan godt gjøre flere ting på en gang:)) Sikkert kjekt.

Blogging har blitt nedprioritert hos meg også...men nå kom regnet, det minner om høst. Sommeren har vi sett i 2 dager, det gikk fort!!
Ha det fint, klem fra meg:)

Gamleheksa sa...

Jeg tror jeg må være litt mann, for jeg har vansker for å høre lydbok når jeg holder på med noe annet. Dårlig konsentrasjon antagelig. Men å lese er det beste jeg vet. Det blir imidlertid ikke så mye av det, bare på ferie, for jeg klarer ikke legge bort boka før jeg er ferdig. Det går liksom ikke ann i hverdagslaget å lese bort en hel dag :)

Tofo sa...

Ikke dumt med lydbok:)
Sikkert lurt mens en gjør husarbeid...det skal jeg prøve!

Laila -Karin sa...

Veldig kjekt med lydbøker.
Begynte med det for noen år siden
da jeg fort blir sliten i øynene.
En riktig fin helg til deg og.
Klem

Helen sa...

Kjempelurt alternativ synes jeg.
Flott at du klarer å slå 2 fluer i ett smekk.

God "lytting"
Klem fra Helen

Janne i Fagerlia sa...

Enig med deg, lydbok er tingen. Med håndarebeide, kaffekopp og lydbok er livet topp.

gunknitter sa...

Lydbøker er stas ! Som du seier kan ein då kombinere:)

Eg har som regel ei bok som eg les på senga, men til tider tek eg strikketøyet og lydbok med i staden, problemet er at neste kveld veit eg ikkje kvar eg er komen, for som regel har eg sovna frå heile greiene. Mang ein gong har han som ligg ved sidan av meg måtte ta bort både strikk og øyrepropper :)

Ha ein fin junikveld vidare

Flittige hender sa...

God helg.Er så enig med deg, dette med lydbok er herlig. Jeg har akkuratt meldt meg inn i lydbokklubben, jeg bruker en MP4 med gode headset. Har akkuatt hørt på Elskede Pona av Karin Fossum. Ha en fin helg :o)

GryNoKa sa...

Lydbøer er lurt...har sikkert hørt 100.. til og fra jobb, 4 mil hver vei.
Ønsker deg ei superflott sommerhelg!
Klem : )

Anonym sa...

Hei.Lydbøker koselig.Er ikke noe lese hest jeg heller.Låner lydbøker på biblotekete av og til.Lykke til med å høre på lydbøkene, kos deg å ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Elkat sa...

Lydbøker er supert.
Man får boka inn i hodet uten å sitte stille å bla i den...Fint når man skal gjøre noe eller er på tur i bil..Har mange bøker jeg ikke har lest,men håpet er at kommer tid......
Greit å kunne låne lydbøker på biblioteket.
Ha ei flott helg!!Klem.

SOLSAUM sa...

Lydbok er topp!!!
Har du lyst på fleire gode bokstunder kan eg anbefale Anna Gavalda: "Lykka er ein skjeldan fugl" og "Saman er ein mindre aleine"
Og Linda Olsson, "La meg synge deg stille sanger"
Det er bøker som rett og slett er fantastiske!

Vform sa...

Verkar att vara ganska praktiskt att ha en ljudbok!
Så går arbetet som en dans ... ;)

Skön helg till dig!
Kram Vivan

KariL sa...

Det viktigaste er vel at alle finner sin måte å få glede av innholdet i bøkene. Godt vi har evnen til å gjøre flere ting på en gang.

God helg!

Brit sa...

Lydbøker er et funn for oss som liker å gjøre flere ting på en gang. Min utfordring er at når boka har kommet et stykke uti blir det så spennende at lydboka går forsent og jeg må hive meg over boka å leser da uavbrutt til den er slutt!!

Alvas hjørne sa...

Lydbøker er ypperlige til håndarbeid:)
Har hørt på "mørkemannen" selv.
Mye bra på lydbokfronten, og en smart måte å få med seg bøker på for den som ikke liker å lese selv:))
God ny uke til deg!

AnKa sa...

Har ikke kommet så langt å få testet lydbok. Men så elsker jeg å lese bøker da... men det må nok testes ut. Kanskje i bilen.
Ønsker deg ei flott uke.

Anonym sa...

Kjempefin blogg Orlaug:)
Har skumlest mange av innlegga.
Og lybok - fantastisk:) Brukar den når eg går tur, i bilen, på reiser, vasker og stryk - ja over alt. Klarer meg ikkje uten:) Har ei stor samling både på CD, Mp3 og det siste er dig bok.
Når eg er heime og har ei ledig stund les eg:)
Fin sommar til deg:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...