lørdag 14. april 2012

Våronn

 Fleire fine dagar denne veka gjorde til at  våronna kunne ta til........kjennest godt å kome "ut or hiet"......og ta fatt på utearbeidet.
For min del med å få "på plass" att  all sanden/grusen  som er brøytt utom vegen ilag med snøen i vinter.
Her det handemakt som gjeld.....skrape saman.....og bere opp att. Bonden føresler at eg kan skrape det lenger ned, fylle det i traktorskuffa og køyre det opp. Det har eg takka nei til (litt sta,kanskje?:) .....sabla god trim, detta!!
 Som sagt: Ein nydeleg vårdag i går......og i dag er vinteren tilbake......med innesyslar.
                              God helg til alle!

10 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Bra du smidde mens jernet var varmt, for på Vestlandet kan det jo være både sommer og vinter på samme dag.
Faktisk har vi sol her i Kristiansund i dag. I går også faktisk. Meeeeget lenge siden sist.

Riktig god helg!

Petrine sa...

Veret skiftar så raskt. Her hos oss har det vore fint i dag, det var faktisk ei bittelita snøbyge som for så raskt forbi at ho ikkje rakk å gi frå seg snø :))

Ja, du har masse godt arbeid med den grusen. Hadde ikkje du eit spesialredskap som du brukte til dette arbeidet, eller hugsar eg feil ?
Vi er i Fiksdalen i helga og vi har nettopp kome innatt etter leiking med ball på marka:) No ligg Barnum og søv (les laddar)

Ønsker deg ei fin helg med koselege innesyslar:)

Linda sa...

Du e no heldige du. Kan no i da minsta begynna med voronna, sjølv om det ikkje er kjekt å spa grusen frå bakkane. Her må i da minsta snøen vekk fyrst. For forbi deg på torsdag og i bakkane rundt deg var det fritt for snø. Her snøar det no og. Eg skal på natt i kveld og så tek eg og mannen turen til Paris på mandag. Ha ei fin helg!

Brit sa...

Ja denne våren kan virkelig være skiftende. Godt du fikk utnytta dagen. Vi har hatt deilige vår flere dager på rad og det ser faktisk ut til fortsette litt til, noe vi er strålende glad for:)
Ønsker deg en fortsatt god helg:)

AnKa sa...

Det klør i fingrene mine for å begynne med våronna. Men her ligger snøen enda noen uker....
Kjenner til fjærning av sand fra plenen på våren. hihi der var jeg også sta. Som sagt fin trim;)
Ønsker deg en flott lørdag.
Klæm fra Anka

Ruth sa...

Her var det vinter i morges og jeg planla en lengre strikkekøen, men nå har våren kommet og jeg tror jeg må ut en tur. Det går fort i svingene nå. Ha en fin helg.

Bestemor Drillo sa...

Ja April er lunefull, men forhåpentlig er våren like rundt hjørnet. Koselige bilder som alltid hos deg!
Klem fra meg!

Strikkebesta sa...

Du har å henge fingrane i, ja, både ute og inne. Jammen er du standhaftig som vil bere all grusen mote bakken! Men god trim det får du, så lukke til med vårvinna:)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jepp...masse god trim i hagearbeidet nå på våren...endelig ser det ut som sommeren er i "sikte" her også...men jammen lå snøen lenge i år...

Ha ei super helg og uke...

Grønsdal Gård sa...

Deilig med utedager der man virkelig kjenne på kroppen at man har gjort noe fornuftig! :) Håper Kong Vinter holder seg unna. Har ventet lenge på å få starte på hagearbeid nå. Ønsker deg en riktig god helg! Klemmer fra ei bondekjerring innerst i Hardanger :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...