onsdag 16. januar 2013

Frustrert!!

Får ikkje lasta opp bilde til bloggen i dag (ikkje i går heller)....og nett no når eg hadde "ånden  over meg", til å blogge. Må vel berre vente til problemet  går over.......eller?

               Men  ha ein fin dag,du!!

9 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Hei, Jeg har registrert at flere har problem med å laste opp bilder etc. Går ut i fra at du ikke bruker Picasa? I såfall vil jeg anbefale deg å laste ned picasa til din pc. Dette er googles bildebehandlings-program. Jeg har brukt dette i alle år, og det fungerer veldig bra.
Uansett, Lykke til :o)

Orlaug sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Timotei sa...

Jeg har også hatt dette problemet. Jeg fikk råd om å bytte nettleser og det virker! Når jeg skal laste opp bilder til bloggen bruker jeg google chrome. Ellers bruker jeg Internet explorer.

malla-b sa...

Eg har samme problemet på den bærbare maskina der er nettlesaren Explorer, men på fastmaskina har eg Fierfox nettleser og der har eg ikkje problem , så prøv og bytt nettleser om du kan.

Edny sine puslerier sa...

Bruk google chrome som nettleser. Den er enkel og rask å laste opp, og så er det gratis;) Om du bruker den når du skal kobler til internett, tror jeg det går greitt å laste opp bilder.

Anne Grete sa...

Hei det var det samme her i mange dager , ventet og trodde det skulle bli OK , men det ble det ikke så min sønn ordnet til noe som heter Firefox og nå går det greit :)

Mira sa...

Så irriterende å ikkje få det til når du vet hva du vil blogge.

Ønsker deg ei God helg! Klem,

Mathilde's rokk sa...

Hei!
Frustrerende når ting ikke fungerer. Håper du får orden på teknikken snart igjen.
Veldig koselig at du likte pannebåndet. :)

Svalen sa...

Så trasig...Ser du har fått gode råd, tenker du får det til nå:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...