tirsdag 25. august 2009

Eg er eigentleg litt kry.......

....over geraniumane mine, rett og slett fordi eg har sådd dei sjølv. Pleier kjøpe ferdige plantar, men i vinter fekk eg ånden over meg og sådde ein del........var veldig spent på om eg fekk dei til.
Geraniumane har vokse fint, men dei blømer ikkje før no....veldig masse blad, men ikkje blomar.
Kanskje eg også her har vore for raus med gjødsel?........veit ikkje.
Eg sådde dei i begynnelsen av mars......og hadde håpa dei skulle bløme meir medan det enno var sommar....
sikkert nokon bloggedamer som kan gje gode råd om kva eg kan gjere annleis neste år?Sorten heiter "Maverick star"

Ha ein fin kveld og hugs det nærmar seg Balkanfest!!!!
Kikk òg innom til Rosa Univers...der finn du meir "Balkanstoff!

15 kommentarer:

Gamleheksa sa...

Å hildrane du!!! Så flotte! Tror jeg har lest at de kanskje skal såes litt tidligere, i januar. Da hadde de kommet litt lengre nå antakelig. Mye blader tyder på mye nitrogen i gjødsla, der synder jeg også. Men det er jo fint med grønt også da og disse bladene er jo kunstverk.
Til vinteren skal jeg også så pelliser, tror jeg .... ;)

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

All grunn til å være kry.
Råflotte va de jo.

Ingrid sa...

Ja fine er dei. Kanskje vi har gjort same feilen. No når alle seier det er haust så står alle plantane mine i full blomst.Må nok så tidlegare neste vår ja.

Anonym sa...

Hei.Så flink du er.Nydelig Granium.Har aldrig hørt om att det går ann å så granium selv.Hvordan gjør man det tru.Ha en riktig fin Tirsdagskveld.Bodil

LeKaQuilt sa...

Ja de var nydelige! Godt å høre at du føler deg stolt - syns det er en god egenskap, jeg ! Kos deg med blomstene så lenge du har dem :o)

Britaiskogen sa...

Så flotte granier du har! Jeg har også mange av de, men de kjøpte jeg ivår, og har blosmtra fint i hele sommer. Vi har jo hatt mye sol i trøndelag, og det liker de. Du skal vel overvintre graniene dine? Jeg har ikke lyktes med det før, men skal prøve igjen denne vinteren. Da har vi billige, flotte sommerblomster til neste år vettu;-)

Bodil sa...

Heilt nydelege! Du har all grunn til å vera stolt :)

Janne i Fagerlia sa...

Egentlig trodde jeg man måtte litt østover for å komme på Balkan, men tydeligvis må jeg reise sørvestover for å komme på Balkanfest. Ser ut til å være litt av et arrangement.

Synes du skal være stolt av blomstene dine jeg - tror ikke det er så mange som sår slike selv, og den er da ikke fri for blomster. Lar du den overvintre, blir det sikkert mye blomster til neste sommer.

Brit sa...

Fine blomster og artig at du har greidd å ale dem fram selv i fra frø. Det kunne jeg tenkt meg å prøve til neste sesong.
Lykke til med festivalen. Imponert over alle festivalpassene du har produsert!!

Turi sa...

Du har god grunn for å være kry over Graniumen din, den er kjempeflott.

Stubbetufsa sa...

Geraniumene dine er flotte! Mine fikk stakkar sjokk da de ble satt ut da vi dro sørvestover, de ble røde i de grønne bladene, men de er ganske fine og grønne nå, med blomster!

Anne-Berit sa...

Nydelige var de,og at det blomstrer litt sent kan vel være litt kjekt nå som alle sommerblomstene begynner å si takk for seg.
Ha ei riktig god helg:-)

Mia sa...

har du virkelig sådd disse fra frø??! Imponerende. Vakre er de, og kanskje ikke så rart et de blomstrer først nå, siden de er "helt nye" i verden. Jeg har kun "laget" pelargonier ved å ta stiklinger om våren, og ofte tar det tid for de også blomstrer. Spesielt ille har det vært iår, siden våren og forsommeren var så kald, og resten av sommeren bare våt...

Velkommen til min kreative verden sa...

Jeg hadde også vært stolt: )

Jeg er mektig imponert over alle armbåndene du har sydd. De var stilige, men !or en jobb

Bestemor Drillo sa...

Tusen takk for varme tanker! Geraniumene var da flotte, men mye gjødsel blir mye blader. Neste år blir de enda finere spår jeg !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...