lørdag 8. august 2009

Ein ny epoke.....

Høyrest voldsomt alvorleg ut, detta, i dag. Og det er det igrunn òg........det kjennest iallfall slik ut, at ein ny epoke startar i dag. Børge, som er yngstemann har drege av garde til Oslo med flyttelass...... Bonden køyrer og eg er heime og passar det som treng pass her....Sidan han skal leige ein møblert hybel var det ikkje noko sværa flyttelass, men ein del saker og ting vert det uansett.

Sjølv om det er vemodig at han reiser , er me sjølvsagt glad for at han kom inn på Musikkhøgskulen, og får ta den utdanninga han har bestemt seg for.

Men litt "tomt og rart" vert det her heime....
So får me håpe at det går han vel......og at han vil trivast med studentlivet.

I går feira to barnebarn 2- og 5-årsdag .........og besta trødde til med ei prinsessekake.


Masse gode kaker og ei koseleg feiring med heile familien på plass.
God sundag i vente!

27 kommentarer:

Ingrid sa...

Desse kakene har du verkeleg dreisen på.FLOTT.Ja neste søndag er det vår tur og køyre hybelbuar.Rett nok ikkje så langt som de.

LeKaQuilt sa...

WOW for en flott prinsesse kake - har bare hørt om dem tidligere - Stilig !!!

Janne i Fagerlia sa...

Det er litt vemodig når "fuglene forlater redet" ja. Vår eldste starter studentlivet i fjor høst, og reiste "helt" til Telemark. Men som du sier, en får være glad til at ungdommene vet hva de vil og at de blir studenter ved de skolene de virkelig ønsker å gå. Vi har yngstemann på videregående ennå, som det er ikke blitt helt tomt i heimen.
Gruer meg litt for den dagen .....

Barnebarna dine har en kreativ bestemor!

Laila -Karin sa...

Litt av en kake.
Litt rart dette når yngste flytter ut. Jeg syns det gikk helt greit med de to eldste, var litt tyngre med yngste mann ., men det går seg jo til.
Klem

http://www.kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Ja kan tenke meg at det føles litt rart når barna flytter ut, men godt at de vet hva de vil.
Stilig kake! Tipper jentene var fornøyde med den ja.
Ha en flott lørdagkveld.
Hilsen Helen

Anonym sa...

Hei.Så fin Prinsessekake du har laget.Ja den ble vell godt motat regner jeg med.Ja det er ikke så kjekt når barna flytter ut blir så tomt med det samme.Jeg har ei som flytter på grund av att hun har det tøft med en bror som er psykisk utviklingshemmet.Du får kose deg med barnebarna.Ha en riktig fin helg.Bodil

Birgitta sa...

Förstår att det känns tomt när barnen lämnar hemmet. Men du har rara barnbarn istället.
Jag har tittat lite längre ner och ser slåttern. Vi var till Norge i veckan och kan inte förstå hur någon vågar köra på branterna med traktor. Men man måste nog vara född till det.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Laila sa...

Den prinsessekaka var heilt fenomenal! Vår yngste flytta ut i fjor haust. Det var veldig stusseleg dei to første vekene, men så gjekk det seg til. Det er jo heilt naturleg at dei på eit tidspunkt forlet reiret. Noko anna ville sikkert ha vore endå meir stusseleg??

Turi sa...

Kjempeflott prinsessekake!

Som dagene går sa...

Ja, det er rart når barna flytter ut, men det er livets gang. Våre måtte reise bort for å gå på videregående, og det var i tidligste laget syns jeg, men det gikk bra. Nå er det barnebarna som som flytter hjemmefra.
Kjempeflott prinsessekake du har laga.

Marie sa...

Det er litt vemodig nå dei håpefulle flyg or reiret ja og me ønskjer dei berre det beste. Likevel er det både rett og godt at dei flyttar ut. Mine har vore ute ei stund, eg er blitt van med at dei ikkje er heime. Men det er veldig kjekt når dei kjem heim på ferie, og litt trist når dei dreg igjen...

Fin kake :)
Heldig du som har barnebarn :) Kos deg :)

Berit T sa...

Ja det er vemodig når barna drar avgårde, men slik er det nå en gang. Alt til sin tid. Rekner med at dette går bra og han er instilt på det.

Og så et imponerende bakverk, du er da flink. Og tenker prinsessene syntes dette var stas.

Og så er jeg fryktelig spent på hva stort prosjekt du holder på med....?

Og blomkarsen er fin, og det må jeg ha hvert år. De lysser så godt opp, og trives nesten hvor enn sen blir sådd.

Ha en fin søndag.

Brit sa...

Ja, dette er nok underlig. "Minstemann" forlater redet. Men det er jo livets gang, og gutten har fått ønsket sitt oppfylt.
Det blir nok en ny epoke, ja. For dere alle. Ønsker dere lykke til!
Ha en god søndag!
Gratulerer med dagen til barnebarna!
Flott prinsessekake!
God søndag til deg!:-)

Marit Johanne sa...

Det er nok sesong for slike avskjeder nå. Her drar minstemann vår i militæret til Setermoen i Troms på onsdag. Heldigvis gleder han seg og syns det er spennende med de utfordringene han regner med å møte.

Så flott kake!

Linda sa...

kan tenkje meg det er litt stillt og rart i begynnelsen ja.. berre tenk kor koselig det blir når han kjem heim "på ferie"!;)

Gamleheksa sa...

Så rart å sende minstemann ut i verden :) Du får ta deg en Oslo-tur snart du også, så du får sett ved selvsyn hvordan han har det. Det hjelper litt.

Du store all verden så fllink og kreativ du er med baksten. Kakene her blirr likson alltid flate, hehe. Denne prinsessa var flott, tror ved små-prinsessene ble fornøyd.

Ha en fin søndag.

Torunn sa...

Nydeleg kake!! Alltid litt vemodig når dei reiser vil eg tru, men og kjekt at dei får studere det dei ønskjer. Ha ein fin søndag.

Alvas hjørne sa...

Blir nok litt vemodig når minstemann forlater rede kan jeg tenke meg...
Så kreativ og flott kake!
Ble nok stas med den:)
Ha en fin søndag!!

Flittige hender sa...

Ja, det forstår jeg er rart. Men så flott at han har kommet inn på det han ønsket seg.
Ønsker deg en fin søndag :0)

Strikkebesta sa...

Kunne godt ha brukt same tittel på eit innlegg, eg også, mykje som blir annleis her i garden denne hausten, men eg er optimist og trur det blir kjekt med dei forandringane som kjem:)

Strikkebesta sa...

Forresten så skulle eg kommentere kaka: Den er vel alle småjenter sin draum til fødselsdagsfesten! Snill og kreativ Besta!

einar sa...

Veit korleis du har det, men ein ting er sikkert: Guten er plassert på rett hylle!

johanne`s rom sa...

Ja vemodig, men som du sier:så bra at han får prøve seg på det han ønsker å gjøre. Flott kake, du. Vi feira også at ene barnebarnet ble 5 år i går.

wenche sa...

Det är trist når de drar.Jeg gråt,men ikke för de hadde stängt dören.Det skall vere morsomt å begynne sitt voxenliv.
Jeg skulle gärne se noen av dine troll,Lägger du ikke ut bilder?

Torunn sa...

Innom for å ønske deg ei fin veke.

Mathilde's rokk sa...

Hei! Kjenner igjen følelsene du beskriver når yngstemann forlater redet. Det er mange år siden vi var igjennom det samme. Våre to sønner er nå begge etablert i nærheten av oss. Herlig kake du laget til barnebarna. Den falt nok i smak, på alle måter :)

Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...