tirsdag 18. august 2009

Er det rart.....

....det ser slik ut..........med det vèret me har hatt dei siste vekene?

Solsikkene mine er pjuskete og ser slett ikkje ut som dei trivst.


....Her er mange nye knoppar....so det er enno håp...... om me får litt sol.


Vanskeleg å få graset "i hus " når det regnar kvar einaste dag, og litt motlause vert me til tider....
Men i kveld er det opphald.... kanskje me får køyrt nokon lass på siloen?
Me lever i håpet!

15 kommentarer:

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Opp med håpet! Det kommer nok i hus skal du se.

Ingrid sa...

Ja det er synd med alt regnet.Mine hageblomster var på sitt finaste ,men no ser dei ut som drukna kattar.Misunner ikkje dokke som skal drive slått no.Dei sa nett i radioen at det skal komme seg fram mot helga men kan vi tru på det ?

LeKaQuilt sa...

Ja, det har til tider vært en trasig sommer - hpper det går greit for dere i kveld. Solsikker er koseligt, lenge siden jeg har hatt dem i hagen......Får nyte dem på bloggen din :o)

Anonym sa...

Hei.Rop på sola så kommer den.Sol Sol kom igjen sola er min beste venn.Bort med skyer paraplyer Slutt nå opp å regne.Jeg synes att det er så fint når du skiver på dialekt.Ha en riktig fin kveld vidre.Bodil

Anne sa...

Ja, både vi og blomstene trenger sol! Påtide at den kommer frem igjen:) Ha en fin uke videre!

Anne-Berit sa...

Leit med alt regnet,spesielt for de som er avhengig av litt tørrvær for å få gresset i hus.Syntes litt synd på brudeparet på bildet under i det regnværet.
Synd med solsikkene dine,håper det blir godvær så de knoppene som er får komme ut.
Her har det vært ganske bra vær,har kommet noen dråper nå og da,men ikke mye,har vært mest sol,men vi kjenner godt at det går mot høst.Er blitt litt skarpere luft.
Men høsten er jo ei fin tid.
Ha det bra.Klem:-)

Strikkebesta sa...

Ja, no trengs det litt sol! Vi har begynt å smake på opalplommene, men smaken er ikkje mykje å skryte av, dei fleste som har fått rette fargen er sprukne på grunn av regnet, og gulplommene som er retteleg store i år kjem nok til å ende på same måten om det ikkje blir ein pause i regnveret. Men vi har berre små bekymringar i smanlikning med dykk som er bønder. La oss håpe på ein "indian summer":)

Janne i Fagerlia sa...

Samme elendigheten her også, slusene har vært åpne for fullt i lang tid. Men i dag titter sola fram. Synes solsikkene dine er kjempefine til tross for regnet jeg - og så tar du jo så fine bilder.

johanne`s rom sa...

Ja innimellom får en lyst til å gi opp, men det nytter jo ikke. Blomstene er jo en ting, men høyet er tross alt viktigere. Rundt oss er det mest korn, syns synd på dem som skulle hatt inn det også, ser dårlig ut.Men vi kan ikke gjøre annet enn å få det beste ut av det.

Mathilde's rokk sa...

Huff ja, sånn har det vært her og i det siste. I dag skinner sola imidlertid, og det er meldt fint vær i morgen :) Håper sola skinner på deg og solsikkene igjen også?

Gamleheksa sa...

SOL her i dag, hurra. Huff det er så kjedelig når en er avhengig av dette været. Men nå MÅÅÅÅÅ snart den fine høsten begynne altså.

Sonja sa...

Det er jo leit å høre at noen har hatt så mye regn denne sommeren,når vi har vært så heldige og vært på rett sted hele sommeren. Men dere får nok høyet i hus skal du se.Det kan jo bli en riktig fin høst.

kate sa...

Heia , og takk for koselig kommentar hos meg;)
Håper regnet slutter snart,
uansett ønsker jeg deg ei god helg,
klæm fra Kate:)

Hanne sa...

Så godt å se bilde av solsikke, første året mitt på mange år hvor ikke den står stolt i hagen min. Litt mer varme, så åpner nok de siste knoppene seg også.

Flittige hender sa...

Huff dette været. Håper dere har fått grasset inn.
Nydelige solsikker men de trenger nok sol for å kunne stråle noe mer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...