fredag 14. august 2009

På gamle trakter...

Ein tur til Førde har vore i tankane lenge.....og sidan det nærmar seg slutten på ferien, var det på tide. Vèret i det siste (lenge, faktisk) har vore elendig.........og slik har det vore på heile turen ......vindaugsviskarane har hatt travle dagar.
Tunge skyer over Sognefjorden.


Og det same over Angedalen......min barndoms dal.....

Heime hjå bror og svigerinne kosa me oss med fyr på utepeisen, mat og prat til langt på kveld......


Førde kyrkje der eg vart døypt, konfirmert og gifta meg........

Etter ein butikkrunde i Førde på føremiddagen tok eg strake vegen heim att over Vikafjellet.....
Nesten to dagar utan pc......abstinensen er "påtageleg".......mange bloggar eg skulle sett innom, men no må eg ut og rake.
Ha ei flott helg!

17 kommentarer:

Laila -Karin sa...

En riktig fin helg til deg og.

malla-b sa...

Ha ei fin helg du og. I dag har det vore fint veir her i ytre så kanskje sola skein i Førde og.

Anonym sa...

Hei.Virkelig fine bilder du har tatt.Fin plass Førde.Der har jeg vært.Jeg jobba i Olden i mine unge dager,da var jeg nonen ganger i Førde.Det har øset ned med regn hær på Nordmøre også.NÅ VIL JEG HA SOL.Ha en riktig fin helg.Bodil

alette siri ane sa...

Reiste du over Gaularfjellet heim igjen?Såg du væren min nede ved fjorden der du reiste forbi Vetlefjorden og mot Sværefjorden?

Elkat sa...

Når været blir så regn og tåke fullt, som det så ut på bildene,er det godt å sette seg ned ved varmen av peisen. Har et ønske om en utepeis her og, håper det blir engang...snart!
Ønsker deg ei riktig fin helg!

Line sa...

Ja den pcèn...Hi hi...
Sist eg var heime, løyste eg det med å ta med meg laptopen;0)
Nei vi har nok ikkje hatt det aller beste veret siste vekene, men i går var det i alle fall opplett og t.o.m eit glimt av sol, og det ser ut til å bli bra i dag og:0)
Så det er Angedalen du kjem frå, var nokre turar fram der i studietida. Ei venninne leigde eit hus der!! Flott plass....
God helg, klem

Kalimera's blogg sa...

Kos deg på gamle trakter, og god helg til deg og.
Her våkna vi til oversvømmelse på badet! urg!

Brit sa...

Borte bra, men hjemme best, ikke sant?
Jeg har også vært noen dager borte, men fikk låne min venninnes PC, så jeg har ikke vært helt uten nettkontakt. Men det har blitt lite med besøk på bloggene.
Det var masse regn der jeg var også. Men "trøsten" får være at det har regnet hjemme også. Men her trengs det regn, masse regn. Det har vært tørt i flere uker her.
Ha ei god helg!:-)

Anne-Berit sa...

Vakker del av landet du kommer fra.Været er det jo ikke så mye å gjøre med,men bildene dine var fine uansett.Kjekt at du hadde det kos hos broren din.
Ei riktig god helg ønskes deg fra Anne-Berit:o)

Janne Botnen sa...

Fint bilde av en grå dal:)
Har ikke vært der på mange år jeg, men mamma og pappa var visst en snartur der litt tidligere i uka.

Bodil sa...

Høyrest ut som ein flott tur! Ha ei fin helg :)

Gamleheksa sa...

Kjappe ferieturer for din del, skjønner jeg. Men koselig å få tatt turen. (Trengte du GPS'n? hehe) God helg til dere også.

Stubbetufsa sa...

Der vi er født og oppvokst, hvorfor er dette stedet så innprentet i sinnet? Man kan bo andre steder mesteparten av sitt liv, men likevel gir det en egen klang når barndomshjemmet blir nevnt! OK, vi har sanset det som barn, men vi har jo sanset andre steder i forskjellige deler av vårt liv, som regel. Likevel er det de første inntrykkene som sitter best... ? Hvorfor?

Steinkjerringa sa...

I Førde - der har jeg aldri vært. Neste år må det bli Vestlandsferie. Tror jeg starter den dagen skolen slutter allerede......

Janne i Fagerlia sa...

Vindusviskerne har hatt travle dager her også. Det har bøttet ned siden mandag - har aldri sett på maken til "vannforbruk". Men i dag har heldigvis vindusviskerne fått fridag, og den vakre gule kula har igjen funnet plassen sin på himmelvelvingen. Vakker kirke i Førde!

Laila sa...

Du frå "Ångedala" og eg frå "Vassenda", då har vi jo nesten vore naboar ;)

johanne`s rom sa...

Ser ut som dere har kost dere , tross været. Litt "kjente trakter" for meg også iogmed vi kjørte der i sommer. Da var det faktisk også slikt vær, og da vil det si at vi har hatt mye av det i sommer. Jaja, høsten kan være fin også.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...