tirsdag 8. september 2009

Teddy, Lussi og Tinka.

No er det lenge sidan eg har vist bilde av dei tre hundane våre, av rasen border collie.

I dag føretok me ein liten fotosession ute på tunet........


Teddy er sjefen, 10 år og ein superflink gjetarhund.......


Lussi, dotter til Teddy, desverre ingen gjetar.....men har sin styrke i å jage sauene avgarde når det trengs, dessutan er ho flink å passe på når dei prøver å kome seg utom gjerdet, ellers er ho snill og grei


Tinka- er vel eitt år gammal og viser gode takter når det gjeld gjeting.....heldigvis.

21 kommentarer:

oline's skattekammer sa...

Wow, sier jeg bare, hva er det du gjør med dem for å få dem så fotogene?!! Helt utrolig som de poserer! I tillegg er de alldeles bedårende skjønne da!!! (Tror jeg har nevnt det for deg før da, men...) Må være kjekt å "jobbe" sammen med dem, bli obs på hver enkelt sine særtrekk, og ta det derifra! Kos dokker videre i høsten alle sammen!

Helen sa...

Så skjønne de var.

merethe sa...

Vakre huder ja :)

Ingrid sa...

Dei e so fine !!!

Laila -Karin sa...

Vakre de hundene dine .
Har hatt border collie . men han fikk hjernesvull da han var syv desverre.
Ha en fin kveld

Janne i Fagerlia sa...

Vil tro at du aldri føler deg ensom med slike trivelige typer i huset.

Gamleheksa sa...

Jeg faller helt i staver over de nydelige hundene, jeg.

Anonym sa...

Hei.Å hælle tusen så fine hunder får så lyst til å komme å klappe dem og være god med dem.Heldig du som har hunder.Har så lyst på hund jeg å men min bedre halvdel vill bare ha katt.De blir jo som ett familiemedlem.Blir så gla i de firbente.Ha en riktig fin Tirsdagskveld.Bodil

Nikoline sa...

Dei er berre sååå flotte alle tre, og spesielt fint ansikt på Tinka då... Godt å ha god hjelp på garden.
Snakka nettopp med K..., ho har lyst å vera med på Vinjo i nov. Bra!
Ha ein fin kveld ;0)
(spytar du på noko raudt...?)

malla-b sa...

Flotte hundar du har.

Magny sa...

så vakre... og så tre stykker da!!!
kos dere...
magny

Brit sa...

Jeg har sagt før og sier det igjen. Det er tre vakre hunder du har. Her i huset har vi hatt hundesorg i sommer. Først måtte vi avlive arbeidshunden vår Toya:( Hun var etter et barn med bitt i kinnet, det ble bare skramme: men får oss som driver med avlastning og inn påtunet må vi være helt trygg på hundene våre. Hedligvis hadde vi gamle hunden igjen Tinka til trøst. Noe gjeting var jo ikke aktuell for den 14 års gamle damen , men det var en trøst å ha henne. Hun var med oss på seiltur i sommer og selv om hun ikke var av det sprekeste var hun i ok form. Likevell døde hun i august av hjerneslag. OG DET VAR VELDIG TRIST. MEN akkurat NÅ er min mann på vei for hente ny liten hund. En ny lille Tinka. OG VI GLEDER OSS TIL Å BLI KJENT MED EN NY HUNDEVENN!! Det ble et langt innlegg om mine hunder, men savnet og gleden ble så stor når jeg såg dine at tastaturet bare løp avgårde:)

Matja sa...

Herlige hunder.Mange flotte bilder.Kos dere å ha en flott dag:)

Hanne sa...

Prakfulle bilder av hundene dine. Også så godt for dere, og for hunden selv, og få lov å være nyttig ved å gjete sauer. Det blir lykkelige hunder når de har en meningsfull oppgave.

johanne`s rom sa...

Som du sikkert har forstått tidligere så er jeg veldig glad i hunder, og disse er jo bare helt hærlige da (en av grunnene til at jeg så etter hvor du bor da jeg var i Voss, hi hi).Når de i tillegg er til nytte så er det jo god grunn til å ha flere også. Kos deg videre med "vennene" dine.

LeKaQuilt sa...

Åååsåååå søte! Jeg går og maser og maser om å få hund - når katten min en gang blir borte - trodde det kom til å skje i sommer - men det gikk bra. Men, jeg fortsetter å mase...lol....samboeren er litt lunken, enda.... Ser så flotte hunder som du har så må jeg vist intensivere maset mitt litt ;o))

Jorids BestemorBlogg. sa...

Så flotte og matnytteige hunder er det ikke alle av som har,koselig og få bli kjent med dem,likeså med deg i nnlegget nedenfor her.
Synes du høres ut som ei snill og kreativ dame jeg og så er du jo ei alle tiders dame og få ha som bloggvenninde da!!
Håper dere har fått inn 2 slotten,skal vel hente hjem sauene også snart?tenker på deg om dere har slikt vær som oss nå for
her er det høststorm og striregn.
Lykke til iallefall med den siste økta i onnearbeid for denne sommeren!!
Klem fra Jorid!!!

Rosa sa...

Dei er fine, dei tre "ungane" dekans ;) Og så fint du har laga til bildene!

Anne sa...

Så fine hunder du har:) Fotogene er de og;)

sjoko sa...

Absolut nydelige hunder du har - nå fikk jeg veldig lyst på fler hunder igjen. Har tidligere hatt 3 elghunder og nå har jeg bare søte Coco igjen (Cavalier). Kjempekoselig å bli kjent med de tre fotomodeller ;o)

Anne-Berit sa...

Så nydelige de er,trekløveret ditt.Border collien er kloke hunder,og brukes mye både til agility og lydighetskonkurranser,foruten om at de er fantastiske gjeterhunder,en herlig rase.Herlige bilder du har tatt av dem.
Kjempesleik til dem fra Titti og Frida.Ha det godt:o))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...