lørdag 30. januar 2010

Bloggestopp....

...vel ikkje noko langvarig stopp.

Er ikkje meir enn fire dagar sidan sist eg laga innlegg, men etter det har energien til å blogge vore totalt fråverande......energien til det meste anna òg, for den del....av og til er det berre slik...men det pleier ikkje vare lenge...heldigvis.

Fekk ei utfordring frå Rosa univers...vis det sjette bildet i den sjette mappa....og det gjer eg med glede. Bildet er teke den dagen me sende sauene til fjells i fjor......kjekt å sjå eit sommarbilde...og Teddy ser svært so fornøgd ut her.Med dette ynskjer eg deko alle ein god sundag!
Er snart tilbake, håpar eg...

27 kommentarer:

Rosa sa...

Nei noko langvarigt stopp må det ikkje verte!

Kjekt med litt sommarbilde med alt det kvite som stadig lavar ned der ute. Håpar energien snart vender tilbake!

nattinatt :)

tubakk sa...

En liten pause kan du jo ta, men håper det ikke vil vare for lenge. Kjekt å lese om livet på garden, og kjekt å lese en blogg på nynorsk. Kos deg og slapp av de neste dagene, og pass på å få kreftene tilbake før du deler ut på oss andre. God søndag!

Torunn sa...

Kjempeflott bilete!! Herleg sommarbilete no i den kalde vinteren. Ynskjer deg og dine ei fortsatt fin helg!

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelig,koselig bilde.Nydelig vov.Lengter til vår når jeg ser bilde.Har vært slapp med kommentarene til meg i det siste men det er, var på grund av forskjølelse.Slapp ennu.Dagens syt.Ha en kjempe fin Søndag.Klem fra Bodil..

Som dagene går sa...

Det MÅ jo ikke være et innlegg hver dag heller. Da blir det kanskje mange som syns det blir for forpliktende. Men jeg har også erfaring med at det heller ikke bør bli så altfor lenge mellom hvert innlegg for da blir det utsatt videre. Er ofte innom for å se på andres blogger, men det blir ikke kommentar å alle besøk, dessverre.

Linda sa...

Fint bilde. Litt slappe dagar trur eg me alle har. Men som oftast so kjem no energien tilbake. Og det gjer han nok hjå deg og. Ha ein fin søndag. Me skal til kyrkje i morgon, eldste guten skal få godt nytt.

malla-b sa...

Håpar ikkje du tek lang pause, det er så koseleg å stikke innom her. Ha ein kjempefin sundag! Takk foor helsinga i bloggen min. Desse vottane er enkle å strikke. Svært gode mønster.

Strikkebesta sa...

Det må ikkje bli nokon farsott i bloggverda at alle misser energien!
Koseleg at du orkar litt likevel! Det var godt å sjå grønt gras:) Vi har ikkje sett marka sidan romjula, det er heilt uvanleg på våre kantar, men vinteren er no vakker,då!
Ønskjer deg ei god helg med påfyll av energi!

Berit T sa...

Håper ikke pausen blir langvarig, det hadde vært fryktelig trist for alle som er avhengig av deg :O)
Håper energien kommer på plass fortere enn svint. Jo vi kjnnner vel det på oss alle av og til at vi trenger en pause og påfyll innimellom. Her blir ikke blogging hver dag lenger, andre ting som også tar tid.
Kos deg i helga, nyt dagene med avslappende ting.

Monicas sa...

nei og nei...ikke ha så langt ett stopp....ser at flere kommenterer det:) men en må jo blogge når en har noe å blogge om...sant?...så flott bilde...minner meg om at det blir varmar om nån mnd...minus 15 her på morran..grøss....go søndag

Kalimera's blogg sa...

Nydelig bilde!
Håper det ikke blir noen langvarig pause, men ta den tiden du trenger.
Tusen takk for god bedring hilsen fra deg.
Klem fra Helen

Anne sa...

Koselig å se ett fint sommerbilde.. Håper snøen snart forsvinner.. savner sommeren;)
Håper ikke du tar lang bloggpause.. Alltid kjekt å titte innom bloggen din! Ha en fin søndag!

Brit. (lille meg) sa...

Jeg har det på samme måte, det har vært mange bloggestopp på meg. Jeg kan dessverre ikke si som deg, at jeg er snart tilbake, heller. Blogging er ikke lenger lystbetont,,,,,,Det er blitt så vanskelig å finne på noe å sette på bloggen,,,,,,,,
Noen ganger har jeg lyst til å slutte helt, men når jeg sier det, får jeg tilbakemeldinger fra mine venner om at det må jeg ikke finne på. Så nå har jeg for det meste en "sovende" blogg. Hadde et innlegg her forleden, da jeg tok bilde av snøen......
Jeg synes Facebook er mye mer interessant.......
Men jeg vil ikke miste mine bloggevenner, så en gang iblant er jeg inne og kommenterer, men dessverre altfor sjelden, det også.....
Ha en fin søndag!:-)

Elkat sa...

Ta en pause du, hvis du kjenner for det,men la den ikke bli for lang..det er såå koselig å titte innom deg her.
Nydelig bilde som får oss til å tenke på sommer!
Kos deg!

Ingrid sa...

Ta deg ein velfortent pause du ,men pass på så den ikkje blir for lang for då kan det vere tungt å komme i gong igjen.

Bodil sa...

Hei Trollkono! Eg har noko til deg i bloggen min!

Stubbetufsa sa...

Og det finnes en glede bak en hver sving!
jeg gleder meg til å begynne å så blomsterfrø!

Janne i Fagerlia sa...

Det håper jeg virkelig - ja at du er snart tilbake altså. Blir litt stusselig her uten deg.....

Bestemor Drillo sa...

Håper virkelig du ikke lager for lange pauser, for dine alltid hyggelige innlegg og ikke minst vakre bilder ser jeg fram til !

Spesielt av dine vakre hunder;) Klem!

Kanussel sa...

Du har noen skjønne hunder :-)

Anne-Berit sa...

Sånn har jeg det stadig vekk,men så tar blogglysten seg opp igjen.Nydelig bilde av hund i tjeneste,utrolig flott å se gjeterhunder i arbeid.
Ha ei fin uke.Klem fra meg:)

Marie sa...

Å så vårgrønt og vakkert!

Torilpia sa...

Herlig sommerbilde :o)

Vi får vel alle litt bloggtørke eller mister lysten til å blogge i kortere eller lengre perioder. Men går ut fra at vi trenger det - for å få ting i perspektiv.

Ha en flott ny uke - klem!

Laila -Karin sa...

Håper og du er snart tilbake.
Klem

Juni sa...

Det er bra og godt med noen små stopp og hvileskjær inni mellom. Jeg har nettopp hatt et selv. Det er over nå --- tror jeg!?

Nikoline sa...

Ha.ha.. sjølvsagt skal du komma på besøk på arbeidsrommet!! Og K har gitt beskjed om at du og ho skal på ein heidundrandes innflyttingsfest også... Ho hadde ikkje spurt deg,men hadde bestemt for dekan begge sa ho. (men de skulle ikkje overnatta...)
No håpar eg det er slutt på pausen din,savnar alle dei kjekke innlegga her.Får me sjå trollparet i bunad,eller....?
Ha ein flott dag:0)

Sonja sa...

Det var deilig å se et koselig sommerbilde. Nå har vi snø så det holder. Det er den lengste og mest snørike vinteren vi har hatt her på sørlsndet siden vi flyttet hit for 30 år siden.
2 jobbedager så tar jeg med gubben og strikkinga og drar på hytta. Kanskje blir det et par skiturer også, det er jo noe en kan bruke snøen til.
God helg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...