tirsdag 29. juni 2010

Ein liten rapport.......

So gjekk det nesten ei veke før det vart eit nytt innlegg, ja............ei særdeles travel veke.
Fyrst av alt....tusen takk for alle gode, snille helsingar frå deko, etter innlegget om Teddy.
Me saknar han, men me trur han hadde eit godt liv...fekk gjeta sauer som var det beste han visste, og han fekk springa fritt på garden.....har knapt nok måtte gå i band.

Sist veke var det Landskappleik på Voss, med hovudarena i idrettshallen...og dermed vart det lange dagar og netter på jobb. Masse blide folk som spela og dansa (nesten) døgnet rundt....
Desse flotte figurane var laga i det høvet.....

Etter jobb natt til sundag og soving til godt utpå føremiddagen, bråbestemte me oss for ein tur til Jondal på Handverksmessa. .....bonden fann det tryggast å køyre sjølv!!

Spanderte på meg eit smykke i glas......

laga av denne dama........

Ellers driv me med slåtten...og det regnar.......

10 kommentarer:

GryNoKa sa...

Så trist med den fine hunden din. Bra at du har det travelt, så slipper du å savne den sånn..
Ønsker deg en god sommer. : )

Birgitta sa...

Här håller maken också på med slåttern. Och det kommer nog regn och åska i morron. Jag tål liksom inte den här värmen som kommit nu.
Kram Birgitta

Linda sa...

Ekje langt frå Voss til Jondal. Litt lenger frå sogn då, så det var ikkje berre å reisa etter jobb denne gongen :)Reknar med dei hadde masse fint.

Rigmor sa...

Övertygad om att Teddy hade ett bra liv, precis så ska ett vallhundsliv vara, fritt och utan koppel.
Roligt när det händer lite i trakten förstår jag, och halsbandet var tjusigt!
Själva har vi inget hö att oroa oss för, men grannen här har precis slaget sin vall och det luktar helt underbart, verkligen sommar!!
Ha´nu en skön vecka!

SOLSAUM sa...

Så trist med Teddy, men eg les at han har hatt det godt!

Slått i regn er ikkje noko særleg.... Eg har vore med på det i oppveksten. Det er tungt og utriveleg, men må ein så må ein;o)

Ha gode dagar, håpar sol og varme er rett rundt hjørnet.

Bestemor Drillo sa...

Jeg har ikke vært inne på bloggen på lenge, men i dag etter at alle gjester har vendt hjem prøver jeg nå å se meg litt rundt i bloggverdenen! Ser at dere har mistet en trofast venn, det er så trist, men som du sier han fikk drive på med det han elsket og da er det ikke så tungt! Her på torpet regner det også etter en uke med strålende vær!! Fortsatt god sommer!! Klem !

MajorogMeg sa...

Innlegget om Teddy har gått meg hus forbi...så trist..huff, dette er vel det som er negativt med å ha hund. Det er jo alltid så fælt. Men han har garantert hatt et flott liv hos dere.

Flotte bilder fra Landskappleik:)
Ha flotte dager, klem til deg:)

Anonym sa...

Fine bilder!kjekkt å sjå på;-).Har ikkje fått med meg att det var messe i Jondal hadde ikkje vore så langt for meg å reise til!,men me skal ha Tysnesfest snart då blir det nokk mykje fint å kjøpe og å sjå på liker att det skjer ting klem Lisen http://www.tys/nesfest.no

Gamleheksa sa...

Så fint og sommerlig smykke :)

Har slått her også og det sprutregner. Heldigvis tar Gubben slik roligere enn meg. Nå ligger det ann til høykjøring på lørdag og det var visst lettere å få slåttehjelp da :)

Hanne sa...

Veldig trist å miste ein hund. Vi måtte avlive vår for eit par år siden, og eg ventar endå på at han skal komme når eg står og lagar mat på kjøkkenet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...