lørdag 14. mars 2009

Handletur og nattjobb.

Dottera og eg starta tidleg i dag for å rekke ein handletur før jobb. Turen gjekk (sjølvsag, nesten) til Åsane med fyrste (og lengste ) stopp på Stoff og Stil.
Å, for ei lukke å gå der og sjå på stoff (og kjøpe bittelitt). Er fleire kjekke butikkar i området, so timane gjekk kvikt......Ingen bomtur i dag heller men rakk ikkje ta bilde av "fangsten" før jobb, var so trøtt når eg kom heim at eg måtte ligge "på lading" ein time....
Men dette stoffet +++kjøpte eg (fann bilde på sida til Stoff og Stil).

Har nemleg eit nytt syprosjekt på gang......i kvitt/rosa/mørk rosa+++
Gler meg til å visa dykk om ei stund.
So var det tid for jobb....dansegalla i idrettshallen, med hundrevis av danseglade ..... orkestera i kveld er Furulunds frå austom fjella ein plass + det lokale Frisk skyss.
Sit i vaktbua med strikketøy og pc.........og ventar på at festen skal vere over, folk skal gå heim og eg kan låse dørene og ta kveld (eller rettare sagt morgon...)
Ha ein ypparleg sundag !

11 kommentarer:

Linemor sa...

hei der!
vårlig/sommerlig stoff du har kjøpt deg:)
Ha en fin søndag du også!

~♥~ Monica S sa...

Hei hei!!

Flott stoff! :-)
Blir skikkelig spennande å sjå kva du skal lage!!!!

HA ein fortreffeleg kveld! Håpe alt går bra!

Monica

Stubbetufsa sa...

Du er flittig og planleggende. Ser fram til resultatet! God søndag!

Anne-Berit sa...

Fint mønster på det stoffet,og visst er det trivelig å gå og se i butikkene og handle litt innimellom.Er spent på hva det skal bli av stoffet(ene),gleder meg til å se det.Du har jo i det minste fin musikk når du er på jobb.Ha en fin søndag:o)

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Hei på deg, og takk for hyggelig hilsen hos meg! Så nydelig stoff du har kjøpt. Blir spennende å se hva du skal lage :0) Men det blir vel en rolig dag i dag etter nattjobbing. Du hadde ordnet deg fint da, med både pc og strikketøy :0)
Ha en fortsatt fin søndag!!

merethe sa...

Så søtt et stoff du har kjøpt. Skikkelig sommerlig. :) Loppemarked og bruktmarked er spennende. Det er alltid en sjanse for å finne seg noen små skatter. :)

Lille meg sa...

Det stoffet likte jeg! Det var fint! Du har ikke hatt bomtur, nei!
God søndag til deg! Prøv å slapp av i dag etter jobben i går.

Gamleheksa sa...

Furulunds kommer vel fra Biri/Lillehammertraktene de, tror jeg.

Apropos antiskli, Ullform i Stavanger har noe lartex som en kan pensle på under sokkene. Jeg har hørt det skal være bra, men har ikke prøvd selv. De er så dyre på forsendelsen, syns jeg, at jeg prøvde en lokal hobbyforretning på Gjøvik. Kjøpte noe tekstil-pop-up som fungerer greit. De har noe lignende i garn-forretningen også. Det er små tuber, så det er fint å skrive navnet på krabaten i antiskli. Greit for dem som går i barnehage, iallefall.

Ja, og så var det å vente i spenning på ditt neste prosjekt da....

God søndag.

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, skal bli spennende å se hvilket prosjekt det dreier seg om denne gang! Nydelig stoff! Ha en fin uke!

mormonsen.wordpress.com sa...

Kjente engang ei som regna avstand i antall strikkalester. En strikkalest mellom Vollan og Tromsø, 1,5 strikkalest mellom Vollan og Gratangen. Osv. Hun strikka alltid når hun var passasjer i bil eller buss.

Kanskje du kan regne antall produkter pr. dansegalla? Du er jammen ei aktiv dame! Fint at du unner deg ei opplading opplading innimellom. ):

Nikoline sa...

Det var dansegalla denne helga,ja.. (der kan du vera trygg på at EG ikkje dukkar opp) No vert det spennande å sjå kva prosjekt som er på gang att... forstår du hadde ein riktig kosetur til Åsane.
God vekestart :0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...