torsdag 26. mars 2009

Vil du vera med....

på ei lita trekking her hjå meg??
Ganske snart rundar eg 10000 besøkjande på bloggen min....etter at eg fekk teljaren på plass. Eit fantastisk tal eigentleg, sjølv om mange bloggarar kan skilte med heilt andre mengder besøkjande. Hjå meg har det iallfall auka smått om senn, og når eg nokon dagar ser at 70-80 forskjellige personar har vore innom, lurer eg verkeleg på kven dette er. (utenom dei som legg att kommentar, då).......sjølvsagt er det nokon eg veit om, som slekt, vener,folk i bygda osv.

Men alle dei andre, då?......
Kjekt er det...med mange på besøk!
Dette må feirast og då håpar eg at du legg att ein kommentar på dette innlegget, so er du med i trekkinga
.
Er ikkje noko storveges premie eg har å skilte med....har sydd ein pose med bilde på...det fine stoffet med roser, er kjøpt frå USA.


Kan brukast til ting og tang, på syrommet, badet eller der den måtte passe...

I tillegg har eg ein anna premie , meir so ein trøstepremie......Og hugs, du som ikkje har blogg kan òg vere med.........skriv i kommentarfeltet og kryss av for anonym, må sjølvsagt ha eit namn....
Trekkinga vert sundag kveld.

Denne flotte har eg fått hjå Lille meg....er den ikkje nydeleg?
Tusen takk!

Det stundar mot helg og den håpar eg vert god for deko alle!
Ps. eg skal måle veggar.....Hei og hå!

39 kommentarer:

Tofo sa...

Gratulerer med så mange besøkende!
Nå har jeg vunnet en lignende før da, men har plass til to:)
Du har en koselig blogg, ikke rart mange stikker innom!

Gamleheksa sa...

Gratulerer med jubileumet. Det er vel ikke noen overraskelse at jeg er innom her. Det er jeg jo til stadighet, og det er fordi du har så koselig blogg!!! Hurra for den.

STRIKKEMOR(O) sa...

Gratulerer med jubileumet! Veldig søte lam i innlegget under. Eg kan forstå at du ikkje vil sitte med ansvaret under fødslane. Det er sikkert litt vanskeleg dei gongane det blir komplikasjonar, og det kan vel plutseleg skje. Då er det enklare med kattefødslar..... Ha ei fin helg du og! Posen du har sydd ser veldig søt ut den og, ei fin gåve!

Mormor sa...

Gratulerer med jubileet. Jeg ser nå at du allerede har passet 10000. Jeg er ikke alltid like flink til å legge spor etter meg, men jeg er alltid innom når du har nye innlegg. Jeg synes rett og slett du har en veldig koselig blogg. Da jeg slutta og blogge selv, la jeg de bloggene jeg likte best inn i nyhetsleseren min, slik at jeg blir varslet når det kommer nye innlegg. Ha en fin helg !

Anonym sa...

Du verden så flott. Jeg har ikke en sånn. Men har veldig lyst på.Nå har jeg lagt deg til blant min favoritter.
Ellinor Aspdal Hansen
ellinor@tonnes.no

Anne-Berit sa...

Så spennende med trekning,og premien var kjempefin synes jeg.Hadde likt å vinne den,men med min vinnerlykke er det vel ingen sjans for det,hehe.Men nå har jeg ihvertfall skrevet en kommentar,så jeg er med på trekningen i hvertfall.Tenk om alle som var innom bloggene våre hadde kommentert,hadde blitt mye å lese det.
Ha det bra,klem fra meg!

malla-b sa...

Gratulerer. Eg og lurer ofte på kven som er inne på besøk så derfor skriv eg som oftast nokre ord når eg er innpå hos noen. Nydeleg pose du har laga.

Nikoline sa...

Sjå der ja,no var det "tippa" over 10.000! Gratulera :0)
Og klart me vil vera med å feira! Kanskje eg er komen inn i ein stim no når eg fyrst har vunne 1 gong før i dag...? Aldri godt å vita...
Ein fin-fin pose me tevlar om i alle fall,og eg veit korhen eg skal ha den også når eg får den i hus.. *hooost* Det er nordlandsblodet i meg som gjer meg til evig optimist..
Ha ei god natt :0)

Mona. sa...

Ikke rart du har mange besøk,så mye koselig som du deler med oss !!! Så nydelige lam dere har fått,smeltet helt her......de er så skjønne....er nesten tilbake i barndommen,jeg...! Virkelig fin pose du har sydd,heldig er den som vinner :) Ønsker deg og dine,en god helg :)

~♥~ Monica S sa...

Når eg kom på besøk no.. så var teljaren gått forbi 10000!!! :-)
Gratulerer!!!!

OG du og du.. den der skulle eg svært gjerne ha vunne!!! Tofo kan ikkje vinne kvar gong heller ;-)

Monica

Berit T sa...

Gratulerer med mange besøk!
Ja det er spennende dette med mange besøkende, men en er jo litt forviten på hvem som er innom som ikke legger spor etter seg...

Du har en flott blogg, trivelig på alle måter, og en inspirasjonskilde.

Nydelig lam som er kommet, da er det iallefall vår!

Ha en flott helg du også.

Nita sa...

Gratulerer så mye med de første ti-tusen! Ikke noe rart at du har mange besøkende, du skriver på en måte som oppleves som veldig nær og naturlig, og med en snert av humor, og det liker i allefall jeg :)
Jeg lurer også av og til på hvem som har vært innom når telleren har hatt et lite "rykk", kanskje vi alle skulle bli litt flinkere til å legge igjen spor?...
Jeg er nummer 10 009 ser jeg.

Den posen var jo aldeles skjønn, med så mange nydelige detaljer. Sånne rosestoffer blir jeg aldri lei av, men vinner jeg? Det gjenstår å se :)

Ønsker deg en riktig god og vårlig helg
klem Nita

Juliann sa...

Gratulerer med godt besøk i bloggen. Det er alltid kjekt å få besøk av ukjende, og kanskje tittar ein innom fleire gongar også. Fine ting du lagar og viser på bloggen, titter nok inn igjen her!

Strikkelines sa...

æ e med....gratulerer...klart mange e innom hos koselige du....sku bærre mangel....ha en super helg....(smålammene er bare så nuuuudelig)

Hanne sa...

Det var mange besøkende! Og for en lekker pose du har sydd, nydelig stoff, og skjønt strykebilde. Ønsker deg en god helg.

johanne`s rom sa...

Heisan, så fin pose du gir bort da, nydelig. Joda jeg er innom både deg og mange av de andre, titt og ofte, selv om jeg ikke legger inn kommentar eller blogger selv for tiden. Ønsker deg en god helg.

Rosa sa...

Gratulera med 10 000!

Lille meg sa...

Så klart jeg vil være med på trekning! Gratulerer med over 10000 besøkende! Veldig bra!
Jeg har også lurt på hvor alle disse besøkende. Jeg har en teller som også viser hvor de kommer fra. Det er bare det at jeg vet at det ikke alltid stemmer med stedsnavnet.
Det er ikke noe rart at folk vil besøke din blogg, for det er så koselig å komme inn her.
Ha eitrivelig helg!:)

Marie sa...

Gratulerer med ti tusen besøk!

Kjekt med desse teljerane for det er langt frå alle som som legg spor att etter seg når dei er innom bloggen på besøk.

Ser lamminga er i startfasen hos deg, her ventar sauene til etter påske om alt går som det skal. I år skal eg gå på jobb også i den tida og mannen min jobbar annakvar veke, men me håpar at det skal gå bra likevel. Me har berre litt over tjue sauer som skal lamme så det er ikkje kvar dag me får lam, likevel hender det at fire fem sauer lammar same dag. Det er vanskeleg å seie nei til å jobbe i barnehagen når eg veit at dei treng meg sårt. (Og eg treng pengane.)

Ha ein fin dag :)

Maria sa...

Oj, så nydelig ;) Du er med hos meg, og jeg vil være med hos deg! Du har utrolig nydelige bilder. Mangre vakre stoffer ;)
Ha en flott helg!

Klem Maria fra Idekroken

Ingrid sa...

Eg og er med !!

merethe sa...

Jeg stemmer i gratulerer med så mange besøkende. Nydelig pose du har laget til premie. Ønsker deg og dine en flott helg. Så koselig at du besøker bloggen min :)

Maret sa...

Gratulerer.....
Hat nok vert innom her før, men kansje ikkje lagt spor etter meg..

Ha ei fin helg.

Bodil sa...

Det var ein flott pose. Eg syns eg såg det var nupereller på den, og det er jo så fint. Gratulerer! Du har ein koseleg blogg.

Alma Merethe sa...

Har du jubileum. Det kan eg ikke gå glipp av.

Kos deg i helgen..Og lykke til med trekkningen...

Janne i Fagerlia sa...

Klart jeg vil være med på feiringa. Gevinsten din var jo kjempefin, til og med rosemotiv. Har ikke tatt sjansen på å legge inn teller selv, er redd det kanskje kan virke som en stressfaktor, selv om det sikkert også er moro.

Men du skal ha all ære for bloggen din.
Masse koselig lesestoff og fine bilder. Liker spesielt godt dine bilder om sau og sauehod. Mulig dette er fordi jeg er litt hekta på skinnfellsying...... Sau har fått en annen status for meg etter at jeg begynte med dette.

kate sa...

Gratulerer så masse med alle besøk og selvfølgelig vil jeg være med i trekninga om den vakre posen du har sydd:)
God helg,
klæm fra Kate:)

Stubbetufsa sa...

Så fin den posen var, Trollkåno!
Gratulerer med 10000 besøkende!
God helg!

Alvas hjørne sa...

Gratulerer med så mange besøk!!!
Kjempefin den posen du har laget, heldig den som vinner den:)
Ha ei flott helg!!

oline's skattekammer sa...

Hei igjen og grattis med så mange besøkende!! Slik en utrolig nydelig pose du vil gi bort, da! Ordentlig forseg-gjort den ja! Heldige de som vinner den, men det blir nok ikke meg, for vinnerlykke har jeg absolutt ikke!!! Hehe, ønsker deg i hvertfall lykke til med malinga, og så må du nå slappe litt av i helga og da! Men lurer på om ikke du er en dame som slapper aller best av om du har et eller annet å "pusle" med! Er nok noen av oss som har det slik ja!

Lurifax sa...

God søndag til deg fra Elin

linda sa...

Flott blogg du har så klart eg då må innom å sjå på den. Ikkje alltid eg legg att ein kommentar, men likevel ser eg inn til deg.
Og gratulera med jubileumet.
God natt på tide å leggja seg, skal på ski i morgon kl. 08 :)

Landliv sa...

Den er nydelig! Og gratulerer med jubileumet dittt :-)

Muffin sa...

Så koselig det var her inne på bloggen din! Søte lam og masse annet flott. Hilsen besøkende nr 10102.

Strikkelines sa...

wooooow........så mange...koselig det da...henger meg gjerne med....koselig her inne vettu....ha ei fin fin helg videre

Magny sa...

guuuri.. kor nydleigt!!
grattis, til deg!
klem, magny

Turi sa...

Det er mykje fint på sida di. Trur ikkje eg har vore innom her før, men eg ser nuk innom til deg fleir gongar.
Lamba er kjempesøte.

Jill, Hanne og Linda sa...

Hei på deg, tusen takk for koselig besøk på bloggen vår..Og gratulerer med snart 10 000 besøkende!! ha en strålende søndag :) Hilsen Linda, Jill og Hanne

Nunne sa...

Kjære tid, så fint at jeg kom innom her før det blei søndag kveld :))))

Spent...
Klem fra Nunne..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...