mandag 6. april 2009

Tannlegeskrekk!

I morgon skal eg til tannlegen og eg kvir meg ikkje....og det er nytt for meg!


Angsten for tannlegen har fylgt meg "heile livet". Minnast med gru skuletannlegen.....han var sikkert ikkje verre enn andre, men det var nok der det "skar" seg.

Eg gjekk på ein liten grendaskule og alle elevane reiste til tannlegen samstundes....var ikkje snakk om noko timeavtale for kvar enkelt, nei, me sat der i timevis og venta. Dei tøffaste var sjølvsagt frampå og kom fyrst inn medan andre sat skjelvande på venterommet og fekk høyre den eine skremselshistoria verre enn den andre...

Etter at tida med skuletannlege var slutt, lovde eg meg sjølv at aldri skulle eg gå gjennom dette frivillig.......heilt idiotisk, sjølvsagt ......og etter kvart fekk heldigvis bonden meg på betre tankar.

Etter at min faste tannlege slutta vart det vanskeleg, MEN so vart eg tipsa om ein tannlege som er flink med slike (raringar) som meg......

Og underet har skjedd: Eg er kurert for skrekken!
Denne dama må sjølvsagt gjere det som må til......men ho skjønar problemet og det hjelper.........
Etter at eg vore til tannlegen vert det litt shopping...nevner berre: Stoff og Stil , Ikea?, Plantasjen? Farmors hus?..........håpar ikkje tannlegedamo "robbar" altfor mykje av det eg har på kontoen!

13 kommentarer:

Tofo sa...

Så bra at du er kurert for skrekken! Det er ikke jeg:( Gruer alltid noe kollosalt, og utsetter så lenge som mulig. Har jo ikke noe igjen for det akkurat.

Lykke til i morgen og kos deg på handel etterpå;)

~♥~ Monica S sa...

ja pengane flyg fort hos tannlegen.. er vel ei 500 berre for å opne munnen! ;-) Skal til tannlege eg også snart.. eg er også kurert.. men er ikkje så begeistra for arbeidet han gjer.. vurderer å finne ein ny!

Monica

Stubbetufsa sa...

Så bra for deg at du er kvitt skrekken! Håper du koste deg etterpå også! Ha det fint!

Villmarkstausa sa...

Uff, som jeg kjenner meg igjen....det er helt forferdelig....Jeg avbestiller i det lengste.Besvimer og blodtrykksfall og hele pakka;-))

Ha en fin påskedag med tannlegen din;-))

Lille meg sa...

Gjett om jeg også husker skoletannlegen! Skrekk og gru! Han var ingen pedagog, iallfall.Han skremte iallfall vettet av meg.
Da jeg satt på venterommet første gangen, var det ei jente inne hos tannlegen som hylte og skrek.
Det var nok til at jeg ble livredd.
Da jeg kom inn, var det første han sa at jeg måtte ikke starte å skrike slik hun som var før meg gjorde. Han hørtes så streng ut, at jeg begynte også å skrike.
Det ble ikke noe bedre av det....
Men heldigvis, jeg kan si som deg,
tannlegeskrekken ble jeg kvitt i voksen alder. Jeg skal til tannlegen om ei uke, og gruer ikke.
Det eneste jeg gruer for, er regningen, hi hi...
Lykke til hos tannlegen, og ha ei god påske!:)

Linda sa...

fysjameg, lykke til!!! det går nok fint, til tross for skrekken..!

eg burde ha vore til tannlegen for LENGE sidan eg og.. driv og motar meg opp...

Berit T sa...

Husker også disse timene på venteværelset da vi var barn, det var skrik og tenners gnidsel, helledussen, er det rart vi fikk skrekken!!?? Men da jeg ble voksen fikk jeg en tannlege som var veldig behagelig og skrekken forsvann.

Håper han ikke tømmer kontoen, slik at du riktig kan kose deg der du skal etterpå. Viktig å belønne seg selv i en sådan stund :o)

Lykke til!

Gamleheksa sa...

De gamle skoletannlegene måtte være spesialutplukkede sadister. Så mange som de har skremt/ødelagt. Nåtidas tannleger som er informative og forsiktige er noe helt annet. Men pengene flyr, håper det blir igjen litt til kos.

Strikkelines sa...

va som å les om mæ sjøl....de som ikke veit ka det vil si å ha skrekk, veit ikke ka vi snakka om...det e heeeeelt førferdelig...kanskje du kan klar å kurere mæ og:) heldig va du iallefall....ha en fin fin dag.....

kate sa...

Så flott at du har fått kurert tannlegeskrekken:) Jeg utsetter i det lengste å gå til tannlegen, husker med gru skoletannlegen, hadde noen tøffe opplevelser der i oppveksten. Men en sjekk må jo til med jevne mellomrom, så nå minnet du meg på at det kanskje er på tide...
Lykke til uansett og god handel etterpå:)
Klem fra Kate:)

eie sa...

Den tannlegen skulle jeg også vørt hos! Jeg har fortsatt tannlegeskrekk.
Håper du har det bra, og ønsker deg god påske!
Påskeklem fra meg.

Patina sa...

Tannlegane no til dags er flinke, iallfall dei eg kjenner til ;) Bra at du er kome over skrekken. Tenker de hadde ein kjekk tur i går ;) - H.

Anne-Berit sa...

Huff ja,tannlegebesøk er et nødvendig onde,og no døde min faste tannlege for ei stund siden,og det er jammen ikke lett å få seg en ny.Alle har fullt opp,så det må visst være krise skal man komme inn,og det må man jo.Må jo få sjekket.Har ikke hatt hull på årevis,men man vet jo aldri.
Håper du fant noe fint på handleturen din.
Her er det bursdag i dag,gubben fyller år,men det skjer helt i rolige former.De eneste som er her er vårt nest eldste barnebarn fra Kristiansund,og en kompis av ham som var med hit i fjor også.Koselig med ungdom i huset,kjekke gutter.
Håper du har en trivelig påske med dine.Ha det godt.Klem fra meg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...