mandag 25. mai 2009

Ei kultur(ell) helg!

Laurdag var me på festspelkonsert i Bergen......... ein sokalla stikk innom KONSERT........ flott var den.....og siste konserten denne sesongen med Unge
Musikere.


Her er Børge med sjølvaste Grieg i bakgrunnen

....

Sidan guten reiser til Oslo til hausten var dette avslutningskonserten for han sin del........

Denne jenta har du kanskje sett før.... Lydia, som vart nr. 2 i Norske Talenter på Tv2 i år. Ei flott jente som song vedunderleg vakkert!!


Kulturhelga starta fredag kveld, då var eg invitert med på konsert av dottera......i anledning Vossakyrkjemessa.......det er ho som har utforma trykksakene til dette arrangementet og var soleis spesielt invitert.....og eg var heldig og fekk vera med.

Signe Seim og Magne Myra las eigne tekstar og desse fire damene framførte "Mariahymne for 4 sopranar" av Rudolf Zwartjes.

Sundagen var ein roleg "heimedag", eg strikka eit par nissehuer.....når eg tenkjer meg om er det vel litt kultur, det òg......eller???.

14 kommentarer:

Alette Siri Ane sa...

Så kjekt dere har hatt det då!

Bodil sa...

Høyrest ut som flotte konsertar du har vore på:) Det gjer seg med litt kultur av og til!

Gamleheksa sa...

Det var jammen ei begivenhetsrik helg!

Alvas hjørne sa...

Høres ut til at du har kost deg på konsert:)
Flott med kultur!

Strikkebesta sa...

ja, mykje kultur på deg i løpet av helga! Er sonen din ein av dei unge musikktalenta, altså? Eg likte veldig godt plakaten, stilig at dei tre krossa går igjen både saman med teksten og oppe på kloden som "svevar" over! Og artig for meg som har pilgrimsvandring i tankane kvar dag at pilegrimen er tittel på kulturarrangementet:)

sologbolig sa...

Dette hørtes både kjekt og flott ut. Koselig med slike helger. Stilig plakat. Ha ein fin kveld.

Nikoline sa...

Ja,dette var ei kulturell helg,du... Eg nøygde meg med å ha prosten til pizza etter pilegrimsvandringa og prostefrua etter messe.... (men so mykje kulturellt vart det ikkje utav det...)
Skal helsa til deg frå min kjære og sei det var flott at du heidra brannmannskapet der nede,utan deira innsats hadde det gått gale seier han.Det går tross alt ei tid før assistansen frå "sentrum" røkk fram.(men han var der han også,og syntes det var frykteleg)
Me snakkas :0)

Juni sa...

Nisseluer er jo absolutt kultur om enn på en annen måte.
Musikk er godt for øret - vanligvis. Det finnes musikk som i mine ører bare er bråk og støy, men det dere har hørt på er jo skikkelige saker. Jeg hørte Lydia på TV og den jenta kunne virkelig synge. Nydelig var det.

Brit sa...

Det var sikkert en fin opplevelse.
Selv er jeg ikke så veldig kulturinteressert, men jeg forstår veldig godt at andre koser seg på slike tilstelninger.
Det er nok mange fine opplevelser.
Håper du får ei fin uke!:-)

Janne i Fagerlia sa...

Kjekt at barna har arvet sine foreldres kunstneriske anlegg. Sikkert en flott helg.

Besta sa...

ÅÅ så flott du har hatt det.Takk for komentaren.

johanne`s rom sa...

Ser ut til at dere har hatt en hyggelig helg ja, det er bra. Og pila di spirer og gror, så fint. Tror min fikk for lite vann til å begynne med, det er iallefall bare noen av kvistene som har skudd. Ønsker deg en hyggelig uke.

Marie sa...

Så kjekt dette høyrest ut :)

Anonym sa...

Hei
Jeg har vært inne på dattera di sin blogg og sett den flotte strikkeveska du har sydd til henne. Jeg skulle gjerne sydd en slik selv, men lurte på om du har noe mønster til den, evt hvor jeg kan skaffe den. Du kan nå meg på abseikhom@gmail.com.

Mvh
Ann Birgithe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...