torsdag 9. juli 2009

Pilen gror...

"Pilskulpturen" (flott namn?) gror so fint.....og er grøn og frodig.

Alle skota som har kome oppetter er plukka av....og berre dei på toppen får vekse.
Synest den er fin, eg...Blomkarsen veks òg.....i den fletta "tingen".......er iallfall masse blad.Trur kanskje eg har vore litt raus med gjødsel....ser ut som det vert mest grønt , men i dag har eg funne opptil fleire knoppar....


Til slutt den gamle gryta med stemor.......i nydelege fargar.

Ha det so bra!

21 kommentarer:

Nikoline sa...

Sjå der ja,der var du på plass att også :0)
Det gror fint hjå deg ser eg... men no lurar eg på om du kan hjelpa meg med ein ting..? Det er nemleg ein bloggar (trur me pleier å besøka henne begge to) som har laga stakitt av levande pil. Veit du kven det er????? Eg finn det ikkje att (levegg heiter det kanskje)
Godt å vera i gang med malinga att! Har fått unna det store mjølkespannet også.
Kos deg i hagen din :0)

Laila sa...

Så flott pilen var blitt.
Takk for alle koselige kommentarer fra deg.Jeg har vært litt treg i de siste dagene når det gjelder komentarer.Sliter litt med gresspollen.
Ha en fin morgendag
Klem

Anne-Berit sa...

Syns pilskulpturen din var veldig fin,og så ser jeg en fin svart skapning med litt hvitt på bak den ved berget der.Så flott ut blomkarsen også,og stemor kan ihvertfall ikke jeg få nok av,elsker duften av dem,og så finnes de jo i så mange fine farger.
Ha ei fin helg og kos deg i sommerværet.

Stubbetufsa sa...

Pilskulpturen var kjempeflott! Gleder meg til du begynner å lage andre ting...

Monicas sa...

innom med en helgehilsen til en flott blogger...koselig her inne:)

merethe sa...

Så flott pileskulpturen din ble. Kanksje jeg må prøve det til neste år :)

Britaiskogen sa...

Hei, artig å se den flotte pilskulpturen din. Jeg kjøpte en lignende fra hagelagets plantemarked og har akkutrat satt den ned i jorda. Jeg gjør som du..tar av skudd langs stammen og lar toppen vokse. Min har ikke kommet så langt som din, men det er et spennende prosjekt. Lykke til! fortell gjerne hvordan det går med den Jeg har bilde av min på blogen min, men det ble tatt med det samme jeg fikk tak i den.

Gamleheksa sa...

Så artig at pilen din vokser så flott. Har vært litt spent på den. Synes flettinga di er fin også jeg da. Den inspirerte meg, men resultatet har jeg ikke blogget ;) Får vente til det gror helt til. Men blomkarsen blomstrer, så der er jeg for en gangs skyld litt før ute enn dete vestpå.

johanne`s rom sa...

Så fin den pilen din blir, vokser virkelig bra. Tror (vet)at min har fått litt for dårlig jord, men den kommer etterhvert. Det vokser bra hos deg med andre ting også, ser jeg. Ønsker deg en fortsatt god sommer.

Marit Johanne sa...

Takk for hilsen, så flott den pilen var. Spennende med litt eksprementering. Nydelige stemor var det også. Jeg hadde to krukker fulle med stemor som var så flotte før vi dro på ferie. Sønnen vår passa huset mens vi var borte, da vi kom hjem var stemoren helt utørka og vissen. Jeg hadde jo ikke sagt at han skulle vanne dem!
De sto rett utenfor døra, men en 20 åring ser vel ikke at blomstene trenger vann selv om han går rett forbi dem. Han hadde ihvertfall husket å vanne blomstene inne :D

Brit sa...

Nydelig hos deg! Du er flink med piletreet og får det til å trives, ser jeg. Masse andre fine vekster du viser også.
Jeg har ikke plantet så mye sommerblomster, fordi jeg er så mye ute og farter.
Takk for titten!
Ha ei god helg!:-)

Linda sa...

Stilig! det er ikkje anna å sei!
pilen din er tøff!

Alette Siri Ane sa...

Så gøy å høyra at pilen tar seg godt.Eg har bare fått ei blomst på blomkarsen min så langt!

Alvas hjørne sa...

så flott pilen en blitt!!
Flotte bilder:)
Har vært stille hos meg ei stund, har vært opptatt med hyttebeising og oppussing hjemme...tiden flyr, så det er blitt lite tid til bloggen...men nå er jeg klar for litt bloggbesøk..blir morro:)
Ønsker deg ei fin sommerhelg!

GryNoKa sa...

Så flotte sommerbilder, pilskulpturen er dekorativ og spennende.
Ha ei riktig god helg.
Klem Gry : )

LeKaQuilt sa...

Flott skulpur å ha i hagen - den er virkelig fin :o)Det er triveligt med blomster, spessielt når de vekse og har det bra. Ha en fin lørdag!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Så Fott Pilen din er blitt,og ellers er det alltid like hyggelig og innom din Blogg.
Ønsker deg ei God Helg og en fortsatt God Sommer.
Fra Jorid!!!

Tofo sa...

Så mye flott! Ja den pilskulpturen er kjempefin!

Turi sa...

Flott pilskulptur, blomkarsa blir flott når alle blomstrane kjem. Har ein blomkarse eg og, dei fyrste blomstrane såg eg for nokre dagar sig.
Ha ein flott søndag.

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for komentaren på min blogg.Koselig.Fin pilskulptur du har.Jeg har noen pilkvister på Oppdal som jeg bruker og henge påskepynt på.Ha en riktig fin SommerSøndag vidre.En hilsen fra gården ved havet.Bodil

oline's skattekammer sa...

hei igjen, så flott pilen din vokser da! Kjempefin er den! Koselig at du viser bilder underveis! Har ikke kommet igang med blogginga at. Siden dataen min var forholdsvis dyr, og ikke så gammel, har jeg valgt å prøve meg på en forsikrings-sak. Men i helga er jeg barnevakt, og da er tilgang til data et frynsegode. Ha en fin sommer videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...