torsdag 10. september 2009

Nytt kulturhus.

Voss kommune byggjer kulturhus......diskusjonane har vore mange og lange om kva huset skulle innehalde......men no er iallfall bygget i ferd med å ta form.
Og ser du? Her kan me gå på taket....nett so på Operaen i Oslo.....


Vert so flott, atte.....

Heile 3 nye kinosalar, der den eine med plass til 250 (!)personar òg skal nyttast til konsertsal.........etter mange si meining altfor lite.
Riktig nok skal den gamle kinosalen byggjast om til konsertsal...men kor tid får kommunen råd til det etter dette løftet?

Sidan det allereie er torsdag seier eg like godt GOD HELG!

15 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Det er bra at det er noen som legger planer! Om de ikke blir så fine i virkeligheten, så viser det i alle fall initiativ! (:-D))

Ingrid sa...

Fint må det vere veit du.Men det siste bildet,er det sikkert at dei har følgt teikningane der???

Anonym sa...

Hei.De blir vel enige til slutt.Huset blir jo sikert fint når det er ferdig.Har ville hat litt farge på det jeg.Kjekt å få ny kino.Ha en riktig fin Torsdagskveld.Bodil

Nikoline sa...

Bygningen ser ikkje ut i måneskin spør du meg, men eg er jo ein av dei som meinar at kommunen kunne brukt noko av desse kulturhuspengane til litt andre ting.... Og når me har problem å fylla EIN kinosal no,kva skal dei då fylla TRE salar med??? Nei, no øsar eg meg opp att so eg får gå over til eit anna tema... Puuhh...
Får tenkja på julemessa i stadenfor, då vett eg i så godt stråk atte...!
Riktig god helg til deg også :0)

Strikkebesta sa...

Eit kulturhus må ein kommune ha, at det blir dyrt og skal sjå monumentalt ut er ei anna sak, men dersom det blir eit fleirbrukshus og fleire kulturinteresser slepp til, er det vel eigentleg verdt pengane. Lukke til med kulturhuset og ei flott helg til deg og:)

Brit sa...

Det er klart at Voss må ha kulturhus!! Men jeg er enig med den som sier 250 sitteplasser i en konsertsal er lite!! Frøya kommune med et folketall på 4200 planlegger minst til 350.
Takker for at du titten innom og hilste på lille Tinka. Jeg følger jo med din Tinka og håper selvfølgelig at vi får en kjempe god gjeterhund.

Anne sa...

Kjekt med nytt kulturhus! Nye kinoslaer trenger dere virkelig! God helg ja:) Jeg har full jobbehelg..Men skal ta meg en dagstur på hytten for å male en yttervegg hvis det blir opphold!!

Patina-H sa...

Ser ein smule vaklevorent ut med den store klossen på dei tynne stilkane på siste bildet ditt...skeptisk...
Jaudå, vert nok sikkert flott datta :)

Gamleheksa sa...

Ja, pengen kan brukes til så mangt. Og særlig pengene man ikke har og må låne.... Men de folkevalgte skal jo ha noen monumenter etter seg, det får ikke hjelpe at alt går på halvt hold i lang tid etterpå. Vi har noen skrekk-eksempler fra distriktet her også. Det er til å få magesår av!

Tofo sa...

Det kommer nok til å bli kjempekjekt å få nytt kulturhus. Foreløpig var det ikke det fineste bygget jeg har sett, men håper du viser oss sluttresultatet når den tid kommer. Artig å kunne gå på taket då!

Marit Johanne sa...

Det blir nok bra kulturhus når det blir ferdig, og så får en håpe det fylles med mye god aktivitet som engasjerer alle aldre. Ha en riktig god helg du også!

Bodil sa...

Den ser ut til å bli fin! Bra at det blir satsa på kultur. Ha ei fin helg :)

Steinkjerringa sa...

Kulturhuset ligner på kulturhuset i Sandvika i Bærum. Det blir fint for dere! Så hyggelig med en blogg fra Voss. Jeg var der for mange år siden (bodde i Bergen). Min slekt i ett ledd kom fra Voss. Jeg har mine aner på Finne-loftet (Milzowætta).

Rosa sa...

Eg gler meg til bygget står ferdig, og eg kan pakke med meg papir og permar og flytte inn i nytt kontor!! Fint er vel kanskje å ta hardt i, men kult trur eg det kan bli- eit ekte kult-urhus. mihi ;)

God helg!

Jorids BestemorBlogg. sa...

Blir sikkert fint og bra det her tilslutt,og at det blir et hus med mye fin kultur og aktiviteter å glede seg over for dere alle i Voss får en håpe.
Ønsker deg ei god og trivelig helg jeg !!
Klem fra Jorid!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...