torsdag 11. september 2008

Meir lopper

Om nokon trudde at eg var fornøgd med to syskrin og eit bilde på siste loppemarknad, so trudde dei heilt feil......nei, her var mangt og mykje å velja i....
som denne fine trespaden som eg fekk for 20 kr........Alle desse tinga i tre + krumkakejernet skal dekorerast og vera med på julemesse...

To bøker med fin, gotisk skrift. Desse vert nok rivne i "filler" og brukt i ymse prosjekt..Ein brodert duk... nydeleg, med roser.So til bonusen: eg var godt fornøgd med dagens " fangst", og på veg til bilen...la merke til nokon som stod og "rota" i ein tilhengar....det viste seg å vera ting som ikkje var funne bra nok til å vera med på marknaden, og skulle gå rett i bosset...men, heldigvis klarde eg å redde litt av det...

som denne, som eg skal ha til ting og tang på arbeidsrommet..

...og fleire, gamle pannelòk.....går vel ikkje an å kasta slikt?....snakk om flaks.


Og i morgon skal dottera mi og eg på tur......tralala.....på den (nesten) nye Stoff og Stilbutikken....IKEA....og litt til.....å, som eg gler meg..

3 kommentarer:

johanne`s rom sa...

Skal bli spennende å se resultatet av alt dette. Du har både fantasi og pågangsmot. Lykke til. Stoff og stil kunne jeg tenkt meg å vært på også, men både Drammen og Bergen ligger et stykke unna. Fikk den nye katalogen nå, og julekatalogen var jo fin å bruke til inspirasjon.Ha en hyggelig dag.

Nikoline sa...

ja,lurde jo litt på det der... om du hadde vore så beskjeden at du tok til takke med syskrin... (men dei var jo kjempefine dei,altså...)
Når du skal ut på slike "ekspedisjonar" må du gje ein lyd forstår du... det der hadde vore noko for meg! ( eller er det nettopp det du veit så det er best å ikkje sei noko..? ha,ha..)Flotte kupp i alle fall!!
Ha ei god helg!

Mormor sa...

Så du hadde mer på lager ja, luring. Sannelig litt av hvert du hadde funnet. Nå er jeg veldig spent på hva du finner på Stoff og stil. Min datter foreslo forleden at vi skulle ta en tur til Drammen,så ville være fint med noen tips :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...