tirsdag 16. september 2008

Produksjon.......

..til julemesse.......no er det på tide å kome igang..... Berre eit par mnd til, og mangt anna skal òg gjerast. Planane er (som vanleg) store for alt eg skal lage, og so pleier dei liksom skrumpe inn etter som tida går utover hausten. Men eg er iallfall igang...etter den inspirerande turen på Stoff og stil sist veke, måtte det nesten bli nokon sydde ting fyrst.
Ein julemusnøttepose, eller kanskje ein musenøttjulepose. Eller kva med ein nøttejulemuspose?
Denne har eg iallfall sydd i dag!


5 kommentarer:

Linda sa...

åh kjempeflott!!

no var det like før julestemninga kom i gong her!

Rosa sa...

Oj, så fin! Så mykje kjekkare med ein slik pose enn dei kjedelege skålene! (og iallefall til oss som ikkje akurat er storforbrukarar av nøtter, sjølv i jola ;)

johanne`s rom sa...

Å...så fin den"juleposenøttemusen" var. Ja vi kan like godt tenke på og glede oss til jul, her er det iallefall så kaldt og grått om dagen så det er best å drive inne med noe hyggelig. Ha en hyggelig dag.

Nikoline sa...

Ja her har du kost deg ser eg :0))
Kjenner julefornemmelsane kjem krypande... Flott måte å bruka musemotivet på synes eg. No har me fått "plassert"bestefar på sjukeheimen og eg får konsentrert meg om juleprodukt eg også forhåpentlegvis. (men han spurde om me kunne henta han i morgon, ein dag fekk halda i fyrste omgang...)Du skal sjå eg svingar penselen att i morgon..!!
Ha ein fin fri(?)kveld!

Nissestien sa...

Så flott denne var!! Du har mye fint på bloggen din, så jeg legger den like godt inn som en av mine favorittblogger. Det var så herlig å lese beskrivelsen din av besøket hos Stoff og Stil - følte meg helt hjemme i den. Godt å høre at man har "lidelsesfeller"!! Ha en fortsatt fin søndag du og.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...