lørdag 13. september 2008

Stoff og stil

Fredag vart det endeleg noko av den lenge planlagde turen til Stoff og stil. Ein tur innom Ikea var òg sjølvsagt når me likevel var på dei kantar. men det får komme seinare....... hadde fått den nye katalogen frå stoffbutikken for ei stund sidan, og syns der var masse fint. Og du hendelse: trudde eg skulle besvime med det same eg kom innom døra.
Her var det hylle på hylle, vegg etter vegg med alt du kunne ynskje deg (og litt til). Trur eg kunne gått der heile dagen og sett på alle dei fine stoffa. Og tilbehør av alle slag...her var det berre å lesse handlevogna full av rullar, og ved det klyppedisken stod der ei blid, hyggeleg dame og klypte meter på meter.........

Litt lyse nyansar...


Julestoffa var òg komne i hyllene....
Koselege musemotiv...


Band av yms slag..


...og litt anna eg "måtte" ha..
Fantastisk å tenkje på at me har berre ein time å køyre til dette "himmelriket" av ein stoffbutikk.......so var det å få tid til å sy.....hm.....MÅ berre...


Ha ein strålande sundag !

4 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Så heldig! Jeg sitter "bare" her og blar i katalogen jeg. Var egentlig "såre fornøyd" med det, helt til jeg leste innlegget om ditt besøk hos Stoff og Stil. Da misttet katalogen litt av glansen...... Skjønner det ikke var vanskelig å kvitte seg med litt av innholdet i lommeboka på et slikt sted.

Nikoline sa...

Flotte stoff,gler meg til å sjå resultatet du får til!
Og så kom ein nesten i julestemning av det koselege julestoffet då...
Ha ein fin søndag!

Rosa sa...

Takk for turen! Skikkelege godbitar du fekk med deg - eg gler meg til neste gong ;)

johanne`s rom sa...

Å..så fine stoffer - jeg skal ut på en liten handletur nå etter jobb, hadde håpet å finne noen "tilda" stoffer, vi får nå se hva det blir. Det er nå iallefall hyggelig med en butikkrunde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...