fredag 28. november 2008

Jolahus

I år har me teke det store spranget: lagar til vår eiga jolemesse. eller jolahus som me kallar det.
Nikoline , Kirsti (uten blogg) og eg. Har snakka om det mange gonger, at me skulle finne på noko slikt i lag. I år vart det, og me er spente og gler oss.........all energi vert sett inn i produksjon og alt anna får segle sin eigen sjø.....inntil vidare.

Må vel foresten ta meg tid til å finne fram adventstjerna og litt lys i morgon.

I kveld tok me (bonden og eg) oss fri, reiste til by'n for å treffe eine bror min og svigerinne ( som var på bytur for ei feire dagen til ei veninne) , gjekk ut og hadde ein bedre middag , for so å ta toget heim att...ein koseleg kveld.
HA EI FIN HELG ALLE , HER MÅ DET PRODUSERAST!

4 kommentarer:

Anne sa...

Så koselig med julemesse:) Dere er flinke som får det til:) Ønsker dere masse lykke til:)

Mormor sa...

Dere er kjempeflinke, og jeg ønsker dere lykke til. Skulle svært gjerne vært der, men det er litt for langt unna. Jeg får bare vente til du starter nettbutikk :-)

Anonym sa...

Så koseleg blogg du har med innhald som passar meg akkurat: handarbeid og småplukk frå ein landsens kvardag! Og så det flotte språket! Når vossingane snakkar om "jol" syns eg det er utruleg flott! Slik skulle det vore andre stader og!! Lukke til med messa!!

Inger (utan blogg)

Ingrid sa...

Med alt det fine de lagar så går dette heilt sikkert fint. Kunne godt tenkt meg å vore ein tur og sett(og kjøpt).Du må ta bilder så vi får sjå .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...