søndag 9. november 2008

Nisserot

Årets fyrste julemesse er over, uten at det vart den store suksessen. "Alle" klaga over lite salg (dei eg snakka med iallfall). I dag kom det dessuten lite folk og då vert resultatet deretter.Men skal sjølvsagt ikkje setje oss ned og deppe av den grunn. Det kjem fleire sjangsar....Fekk masse skryt og gode ord for produkta mine, men det kjem som kjent ikkje pengar i kassen av det...,,sjølv om det hjelper på sjølvkjensla, og ein får lyst å fortsetja med produksjon.

Denne nisserota forsvant tidleg på dagen i går....(tok ein del bilde på fredag. Av erfaring veit eg at det er dårleg med tid til fotografering når ein skal "rigge til" alt på standen.)

Desse nissane er ca 10 cm høge....
Hovudet er av Fimo, er litt "pirk" å strikke so små kle. Småtinga som nissane treng er òg ganske tidkrevjande å lage, men koseleg å drive med...Nissemor bakar....Nissefar syter for veden...Har fått invitasjon til ei ny messe i helga.....dessutan vert det kjempespennande fyrste helga i desember, då skal eg saman med to andre damer laga til meir so eit julehus.....hm...her må det produserast.

Ha ei produktiv veke!

7 kommentarer:

Besta sa...

Du er så flink. Nydelig....God natt.

kate sa...

Gratulerer så masse med ny pc!!
Du lager de nydeligste ting:)
Klem og god uke fra Kate:)

hvorfor ikke... sa...

Den rota var nisserota var....jeg har ikke ord! knallfin!
så detaljert...forstår godt at den forsvant fort.
Du er såååå flink!
Morsomt at vi som ikke kommer på messa også kan få se!
ha en fin kveld nissemor;)

Nissestien sa...

Kjempeflotte nisser! Jeg er selv glad i å lage nisser og bruker da cernit. Har blitt litt lite av det i høst. Derfor der det svært kjekt å få kikke på din nisserverden.
Ha en fin uke!

Rønnaug S. sa...

Du verden. Dette imponerer. Har visst ikke rota meg innom her før, enda jeg er fast innom hos Rosa. Har jp hørt ryktene,da... Og sett noe i "det kvite hus".

Lykke til på neste messe.

Mor Kari sa...

Du slutter ikke å imponere!Du lager så fine ting!Det må da ta utrolig lang tid- så mange detaljer!Lykke til med første helga i desember!

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg! Så kjedelig med dårlig salg da, får håpe det går bedre på neste messe :0) Du verden så mye småpirk og detaljer du lager! Men det blir jo kjempefint da :0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...