onsdag 30. juli 2008

Nytt kamera og eit lite syprosjekt...

Jepp,har kjøpt meg nytt kamera. Har vel aldri vore nokon ivrig fotograf, men då eg hadde bestemt meg for blogging, måtte eg berre...for kva er vel ein blogg uten bilder?

Har lenge hatt eit lite kompakt kamera, som for så vidt har fungert bra. Er fullstendig klar over at det er lite hjelp i eit "superkamera", hvis ikkje fotografen held mål. Men eg øver og øver....
Og behovet for eit større kamera har meldt seg .Dottera var konsulent , reiste og kjøpte det òg. Framleis eit kompaktkamera, men noko større....her er det snakk om å gå "gradene"..

So til noko heilt anna: har eit lite (i ordets rette forstand) prosjekt på gang. Eit langtidsprosjekt,kan ein sei...Syr små firkantar (på papir) 3x3 cm.Her kan ein verkeleg få brukt dei små bitane. Trur ein kan få kjøpt malar til dette,men eg kjøpte kontaktpapir hjå fargehandel, det har ruter på baksida og er akkurat passeleg tjukt å sy gjennom. Ein gong for lenge sidan såg eg eit stort teppe sydd av so små ruter...kjempefint!...og det måtte berre prøvast..
Ein boks med små firkantar som ein gong skal bli noko større...

Dette er handarbeid som er kjekt å ta med på tur...tek ikkje store plassen..og apropos det: i morgon fèr me på tur, over fjellet til Austlandet....og eg gler meg, tralalala...ein liten bloggpause og reisebrev følgjer....
Ha ein strålande sommar framleis!

6 kommentarer:

Berit sa...

Gratulerer med nytt kamera, og det er helt sikkert at bilder er viktig i en blogg.

Litt av et arbeid du holder på med, med de små lappene. Dette blir nok flott når det er ferdig, men kan ta evigheter.... en kan jo fortsette og fortsette!!

Du får ha en flott ferie, gleder meg å lese reisebrev!
God tur og kjør forsiktig.

Blåbærpai sa...

GOd tur!

spøkerommet sa...

God tur !!! Spennande å sjå om de finne noke på Biri . Vi kjem sterkare igjen neste år .

Lovise sa...

oj oj det var smått!
Tenker du får testet tålmodigheta før du er ferdig med det der...
Lykke til:)

Kjersti M sa...

Wow - litt av ett prosjekt du har med disse bittesmå lappene, spent på å se resultatet - blir sikkert lekkert. Også har du jo nytt flott kamera å ta bilder med :O)
God tur, ha en fin ferie og bruk kameraet flittig.
Hos meg blir det stille snart - ferie på Palma, mallorca venter - det trengs etter en elendig nordnorsk sommer!

Hulda sa...

Fant bloggen din nå i kveld, har kosa meg her inne. Ser at du har mange av de samme interessene som meg. Falt veldig fot stølen deres, den minner meg litt om hytta vi har. Morfar bygde den for over 40 år siden av naturstein. Den er så koselig, det er herlig å være ute i naturen. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...