torsdag 22. januar 2009

Fridag og bytur

I dag har eg hatt min fyrste fridag på lange tider. Har ei stund planlagt ein tur til Stoff og Stil, har nemleg eit STORT prosjekt på gang og det "starta" nettopp her. Fann det stoffet eg hadde tenkt meg, og då var det ikkje snakk om å kjøpe ein liten "slant". Nei, kjøpte like godt heile rullen......"Torer" ikkje blogge om dette endå, ville bli fy so pinleg hvis eg ikkje får det til slik eg har tenkt. Foresten, der var masse stoff på salg......men eg var standhaftig og kjøpte (nesten) berre det eg hadde planlagt.

Etter besøket i Åsane køyrde eg tilbake til Arna og tok toget inn til by'n......ikkje noko bykøyring på denne damo, nei. Trur foresten ein kan ha problem i by'n nokon kvar no........med all gravinga som føregår. Skal bli bybane må vete.

Etter kaffipause på bystasjonen var Panduro neste mål......har sett at den nye Tildaboka er komen i butikkane og denne berre måtte eg ha.


Kjempefin bok..

Kva med engleku.....

Syns desse endene er nydelege, no er berre å rote i stoffrestane for å finne noko som passar.

Eit lite hefte med vårinspirasjon er kjekt å ha....
På veg tilbake til stasjonen oppdaga eg denne.....ein butikk med berre bakeutstyr, kan sjølvsagt ha eksistert lenge , den, om ikkje eg har oppdaga det.


Kurs i marsipanblomar og -blad. Det kunne eg ha trengt.......
Dette fine hjartet fekk av Oda(barnebarn) då eg var innom i ettermiddag. Ho hadde feber og var heime frå barnehagen i dag. Slike presangar set Besta pris på...

Ein god fridag, eg har kosa meg!
No får eg vel ta fram saksa og stoffrullen, eg er i gang....
Nett no spelar handballgutane VM-kamp mot Danmark, men dei kjem nok til for kort der, desverre.
Uansett, ha ei fin helg alle......og nyt vinteren!

18 kommentarer:

STRIKKEMOR(O) sa...

Ser ut til at du har hatt ein fin dag, og fått handla mykje kjekt! Ha ei flott helg!

Anne sa...

Høres ut som du har hatt en koselig fridag:) de har så mye fint på stoff og stil:) Eg har nett fått sydd meg puter (med god hjelp) med stoff derfra:) Eg må lære meg å sy på egenhånd snart! Har lyst å kunne alt. hehe. Er spent på hvilket prosjekt du holder på med! Ha en fin fin kveld og helg!

Tofo sa...

Ser ut som om du har vært i byen og hentet litt inspirasjon... hehe. Høres i allefall ut som en fin tur;)

Gamleheksa sa...

Heldiggriss som har vært på bytur. Venter i spenning på det sy-prosjektet. Mange meter av samme stoff, hmmm. Hva kan det bli da tro???

~♥~ Monica S sa...

Du har jammen hatt ein fin dag! KJEKT med sånne dagar! :-)

Kos deg i helga! - med STOR-prosjektet ditt!

Monica

Anne-Berit sa...

Hei,kjekt med bytur,nå er jeg veldig spent på hva det er du skal lage av den stoffrullen,blir gøy å se.Sånne perlede hjerter og noen stjerner og forskjellige andre ting har mine barnebarn laget til meg og mannen også,de henger framme bestandig her.Kjære ting for besteforeldre det.

johanne`s rom sa...

Heisan, ser du har fått sånn fin stjernebok, det har jeg også, de er så koselige og fine. Høres ut som du har et kjempeprosjekt, jeg venter spent. Tilda-boka har jeg klart å styre unna enda, men det er vel bare et spørsmål om tid. Ønsker deg en riktig god helg.

Stubbetufsa sa...

Det gjør seg med en bytur! Lykke til med stoffrullen! Jeg kjøpte en på salg en gang som lå i flere år før den riktige anledningen kom! Ha en fin helg!

Berit sa...

Å nå er jeg skikkelig forviten på hva du holder på med!!!

En hel dag ute på dill, kjøpe kjekke ting, kan ikke bli bedre det.

Og de endene i Tildaboken var fine, tenker du lager noen av de.

Og det fineste av alt er jo gaven fra barnebarnet, det forteller mye!!

Kos deg det er helg!

~♥~ Monica S sa...

Hei

Har noke til deg inne hos meg..
ser du har han i frå før.. men du fortenar den då veit du!

Monica

Magny sa...

så koselig å lese,- så du dro heilt frå voss til åsane??
og i nærheten av togstasjonen, der bur eg... lurt det er, kjører kje til byn eg heller!
sprekt gjort...
koselig du likte loppefunnet!
god helg og kos deg vidare..


magny

Tofo sa...

Glemte å si, sist jeg var innom, at det HJERTET som barnebarnet hadde laget, DET var NYDELIG;)

Stubbetufsa sa...

Hei, Trollkåno! Du spurte om hvor breie strimler jeg lagde av plastposene jeg hekler. De er omtrent 3 eller 4 cm breie, alt etter tykkelsen på plasten, og jeg klarte meg fint med heklenål 3,5! Lykke til! Jeg skal nok følge med hvordan det går!

Torunn sa...

Ser ut til at du har hatt ein flott tur!! Off, skulle vore på Stoff og Stil eg og, men eg har ikkje turd enno... Er redd eg har med meg heile butikken heim att. ;)
Ventar i spaning på å sjå kva prosjekt du har på gong! Ynskjer deg og dine ei flott helg!

sologbolig sa...

Ja på stoff og stil skulle eg og ha vert, men det blir ikkje noe Bergenstur før om eit par veker. Tildaboka har eg bestilt på nett, så den ventar eg i postkassa over helga. Det gler eg meg til. Ha ein fortsatt fin lørdagskveld !

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, lenge siden sist. For et koselig innlegg, gjør så godt med slike dager! Lykke til med stoffrullen, blir spennende å se hva det blir utav det. Ser at jeg har fått en utfordring av deg, takker, og skal prøve meg på den. Om du ikke finner noe innlegg om det, har jeg sikkert ikke fått det til, har ikke vært borti dette før, men jeg lover å prøve!! Ha en fin tid! KLEM

Gamleheksa sa...

Jeg har ei utfordring til deg dersom du har lyst.

Alvas hjørne sa...

Ja det er kjekt med en bytur, det er gjerne et større utvalg der. Her hos oss er det lite utvalg innen hobby, så da blir det bytur.Da må en sørge for å fylle opp lagret, så en har å pussle med en stund.
Den Tildaboka ser flott ut, gøy med nye prosjekt..
Håper det er greit at jeg legger deg til blogglista mi,koser meg her inne.
Ha en fin kveld!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...