fredag 30. januar 2009

KURS....(og ein liten konkurranse....).

Eg skal på kurs....trallala...... i morgon og sundag, og dette er reiskapane eg skal ha med......ei rose/hagesaks,kniv og ein (mur)stein (eller noko anna tungt). Men kva kurs? Hm.
Kva med ein liten konkurranse?
I ein konkurranse må det vere premie... Kan vel ikkje lokke med eit produkt frå kurset, det vert nok som" å selje skinnet før bjørnen er skoten". Men ein premie skal det bli til.......legg att ein kommentar so er du med........
..fram til sundag kveld, då håpar eg å ha eit el. fleire produkt å vise fram.

Måtte til å tenkje etter kor tid eg sist var på kurs innan hobby...og kom til at det var dreiekurs for halvanna år sidan.Ei heil veke på dagtid var det...Eg og fem mannfolk kom der dragsande med dreiebenkar 0g utstyr ( bonden stilte som vanleg opp med transport og berehjelp)......og med friskt mot iallfall til å begynne med.......sovidt eg hugsar hadde alle karane dreia før og gjekk laus på "vanskelege" ting, medan eg stod der med "prøvetingen" min i dagevis.
Hadde vel ikkje tenkt at eg skulle bli nokon "stordreiar", men håpte eg skulle bli i stand til å dreie små grautskåler til nissane mine, evt. enkle fat til å male på.
Det eg klarde å prestere den veka var denne vesle skåla (trur læraren gjorde det meste).

Nei, dreiing er ikkje noko for meg, dreiebenken er "skumlare" enn nokon gong der han står i snikkarbua.
Svigerfar var ein dyktig dreiar og eg maste på han at eg ville lære det, men det hadde han ikkje lyst til....."Er redd du skal ødelegge hendene dine", sa han. Han hadde nokon skader sjølv, so han visste kva han snakka om...

Tek til slutt med eit bilete frå den vakre solskinnsdagen me har hatt i dag.

Ha ei fortreffeleg helg i godveret!

20 kommentarer:

Alvas hjørne sa...

Så flott når sola skinner slik som på bilde hos deg!
Da må en bare ut ut ut...og nyte dagen. En blir i så godt humør av sol...
Ønsker deg lykke til på kurset og ei flott helg!!

Gamleheksa sa...

Dette kurset ditt ser spennende ut. Jeg håper da vi får se resultatet her.

Den latexen til tøfler er jeg også litt usikker på, men den skal være flytende til å pensle på. Jeg har ikke fått den i hus enda, men fått tips om den. Ullform i Stavanger selger den, samt noen hobby/garn-forretninger.

Gog kurs-helg

Janne i Fagerlia sa...

Hm, dette var ikke enkelt å gjette. Men i og med at du skal ha med kniv og hagesaks, vil jeg tro at dette dreier seg om arbeide med rått tre. Kan det være fletteteknikk i bjørk, pil eller lignende? Men da har du vel ikke bruk for murstein? Håper vi får se de endelige produkter.

Kos deg på kurs!

strikkeogtove sa...

Hei! Så spennende med kurs. Håper du legger inn resultatet her. Fant siden din gjennom Hilde http://hobbydilla-hobbyglede.blogspot.com/. Hun er min mentor når det gjelder troll og mye annet. Kommer til å titte på sidene dine ofte, her er det mye fint.

strikkeogtove sa...

Såg dere lurte på Latex. Har brukt det og er veldig fornøyd. Pensler det på tøffler og labber i tynt lag. Står at man skal ha flere lag, men har brukt ett eller to tynne. Passer på at det kommer godt inn i garnet og at det blir jevnt og fint. Man kan også strø litt potetmel på før det stivner, for latex er VIRKELIG antiskli.
Kjøpte min hos Ullform.

Nikoline sa...

Hmmm... denne var ikkje enkel,du... (og så har du IKKJE fortalt meg at du skulle på kurs i helga..?????) Hmmm,igjen!
Hadde det vore ei anna årstid ville eg ha tippa på herbarium (manglar berre avisa til det),men det er vel skralt med blomar på denne årstida...
Eg vil tru det har med treverk å gjera,teger kanskje??
Ha ei riktig koseleg helg!!

Nita sa...

Tipper du skal på pode-kurs jeg, ja, ikke små barn da men sånn plantegreier. Men jeg tror likevel ikke det er riktig, for jeg lurer litt på den steinen?...
Blir spennende å se, ønsker deg ei god helg i allefall :)

Mormor sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mormor sa...

Ikke lett dette her du, men jeg tipper at du skal lære å flette kurver av noe slag. Kanskje av pil ?
Men det skal bli spennende å se resultatet. Kos deg på kurs å ha en fin helg

Anne-Berit sa...

Flott bilde fra heimplassen din.Jeg begriper ikke hva slags kurs du skal på,men er spent på å få vite det.HA ei fin helg!

Tofo sa...

Tja...tror dette kurset ditt handler om å presse roser og lage bilder av de...eller noen form for dekorasjon. Er jeg helt på jordet? Hihi.
Lykke til på kurset i allefall;)

~♥~ Monica S sa...

hei..

trur heilt sikkert det har med naturen å gjere ja.. blomsterpressing eller fletting av korger ville eg ha tippa på.. Steinen må du vel ha til å legge press/tyngde på verket ditt..

Monica

kate sa...

Masse lykke til på kurset, greier ikke å gjette hva, men gleder meg til å se hva du har laget:)
Flott stemningsbilde forresten,
klæm fra Kate:)

GryNoKa sa...

Så heldig du er som skal på kurs. Det er alltid artig å lære noe nytt. Pilefletting...?
Blir spennende å se hva du har lært.
Ha ei flott helg!
Klem Gry : )

Tofo sa...

Jeg har en award til deg;)

oline's skattekammer sa...

Hei, så spennende det kurset virker da! Ikke minst, så er det kjempekjekt med hobby-/husflidskurs. Det å få lære noe nytt, og kanskje det viktigste, det sosiale. Treffe andre som er interrisert i det samme som deg,er utrolig koselig da! Lykke til, gleder meg til å høre mer om dette ja! Ønsker deg ei god og produktiv helg! Her skal vi feire 19 års dag! KLEM!

Muffin sa...

Vanskelig! Men spennende... hm. Du skal klippe kvister, den er grei, og spikke dem til med kniven... men steinen? Den kan vel ikke brukes til stort annet enn å legge ting i press? Eller holde ting som flyter under vann... Kos deg på kurset, nysgjerrigpetra kommer straks tilbake for å sjekke hva det ble.

oline's skattekammer sa...

Ja, og så utrolig vakkert naturbilde da, solen må nytes nå ja. Så utrolig fint her og nå! Ute og triller med marit hver dag!

Anne sa...

Spennende med kurs da! Når eg så overskriften din, håpte eg at det var du som skulle holde kurs!! Det hadde vært kjekt;) Ha en fin helg og lykke til på kurset! Spennende å se hva du skal lage på dette kurset:)

Nissestien sa...

Jeg tror kanskje du skal på pilflettekurs som en del andre har vært inne på. Mursteinen skal kanskje brukes til å holde pilgreinene under vann??
Det blir spennende å se over helgen!
Ha en fin helg og kos deg på kurs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...