mandag 6. oktober 2008

Bøker og blad

So er dei i handelen....julemagasina...som eg berre MÅ ha. Ikkje alltid eg syns dei er verd pengane, men ein veit jo aldri......Godt innpakka i plast er dei....so det er ikkje sjangse til å smugkikka heller. Og dermed må eg berre kjøpe dei...

Har ikkje fått tid å studere det enno, skal kose meg med det i kveld..

Sist veke kom ikkje mindre enn to bøker i posten, begge flotte, inspirerande..
som denne av Unni Myrset...med dei nydelegaste nissar, englar og mykje anna fint.
Torsdag kom denne boka eg hadde bestilt. Den er ikkje ny, men har ikkje "oppdaga" den før. Det gjorde eg foresten på bloggen til Timotei. Denne òg er heilt super, med masse fint å sy...


Og som om ikkje dette var nok, i dag kom endå ein pakke...med ei bok eg hadde gløymt å avbestille. Kunne godt ha tenkt meg å behalde denne òg, men tre ny bøker på ei veke er vel litt i overkant.God mandagskveld!

10 kommentarer:

Mormor sa...

Her har du både lesestoff og ideer i massevis. Det var mye som så veldig spennende ut der, så jeg følger med for så se når noe av det dukker opp i bloggen din :-).

Nikoline sa...

Har kost meg med samme bladet eg også i kveld... og nokre idear fann ein også! Men du,den danske boka har no eg hatt i mange år.. har mange av dei i samme serie.Du får ta deg ein tur oppom ein dag hvis du vil låna dei. Den filteboka såg spennande ut, men som du seier,ein lyt begrensa seg LITT...

johanne`s rom sa...

Ja nå har du mye inspirasjon, har ikke tall på hvor mange bøker jeg har, men det er jo morsomt å se i de da. Helt enig når det gjelder juleheftene, må ha de, men.....Ha en hyggelig dag.

Huset i skogen sa...

Det bladet stod jeg å kikket på i går også, men fant ut at jeg måtte vente litt. Men kjøpt,det blir det nok!
For en fin kirke dere har. Vi var også i kirka med minstemann som bli 4 år i jula. Det var en stolt kar som gikk fram for å ta imot boka! Vel hjemme var det bare å sette seg ned for å lese;)
Ha en fin dag, og kos deg med bladet og bøkene dine:)

Marie sa...

Mykje å kose seg med her ser eg, både for den som lagar ting sjølv og for den som berre vil kose seg med fine blad :)

Fine bilde frå kyrkja på innlegget under :)

oline's skattekammer sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen! Det er alltid kjekt å finne nye blogger. Kjempefine troll du lager, har prøvd litt selv, men de ble kun til husbruk...Hehe. De dorullenglene er noe av det søteste hobbyarbeide jeg har sett på lenge!! Kos deg med bladene og bøkerne dine og ha en produktiv førejulstid! Nydelige kirkebilder!

Sonja sa...

Så mye fint og koselig det var hos deg siden sist jeg kikket innom.
Gratulerer med Tinka, ho var jo bare bedårende. Jeg har sånn sans for Border Collie`r. Det er nesten så jeg blir fristet til å skaffe meg en igjen. Men, men man kan ikke få alt man ønsker seg.
Det engleorkesteret ditt likte jeg. Jeg blir stadig ertet av en av våre venner med at jeg skal på marked å selge dorull nisser. Nå har jeg lyst til å vise ham de flotte englene dine. Selv kan jeg ikke lage noe som ligner på folk.
Kos deg med de nye bladene dine.

Besta sa...

Sto med slikt blad i hånda en dag, men fant ut at jeg måtte vente litt så e ikke tok helt av. Elsker slike blad å særlig de bøkene som du viser.ÅÅÅÅÅÅ e må ha.. Du det var ikke en fisk på 20 det var tillsammen... Ha en fin dag, her skinner sola.

Mor Kari sa...

Dette var mange inspirerende bøker og blad. Gleder meg til å se bilder, når du får sydd noe fra dem!!!

Steinbokkjen ;o) sa...

Ha ein vidonderle dag!
- hos meg ligg da award og nokre ord t deg ;o)
ENJOY

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...