lørdag 25. oktober 2008

TJUVERI

I kveld er eg sint, lei meg, frustrert, trist.....har vore på jobb heile dagen, har vore taekwondostevne
i idrettshallen der eg jobbar. Hadde som vanleg pc'en med meg. Og i kveld skjedde det, nokon sneik seg inn på vaktrommet og stjal pc'en....at det går an....men det gjer det...i tillegg tok den frekke tjuven bilnøklane mine og nøklar til hallen.
Det vart mykje snørr og tårer før eg summa meg........og kva no?
Snille mannen min seier at eg kan låne hans pc so mykje eg vil....men alle bilda mine er borte vekk.....og eg trur det vert ein pause her hjå meg.....
Og kva med bilen? Kan ikkje føle meg trygg for den når ein tjuv har nøkkel.....
I idrettshallen er alarm, so om nokon prøver seg der, er vaktselskapet på pletten straks....dei lovde å ta nokon ekstra turar nedom....til der blir skifta lås...

Den veldig snille mannen min seier at han skal bestille ny pc på mandag........han har nok sett kor mykje glede eg har hatt av den som eg fekk av han for eit år sidan. Men det går vel eit par veker før den nye er i hus....
Men eg kjem nok til å låne denne so mykje at eg får fylgje litt med deko.....og kanskje legge att ein kommentar i ny og ne...
Ha det godt alle i hop!
I'll be back!

16 kommentarer:

Lemi sa...

herremin... så sørgelig da! å så ekkelt å vite at nån har din pc.. og dine nøkla t bilen, bytt lås i den og. går sikkkert på forsikringa eller no sånt..

en varm klem fra nord..

kate sa...

Himmel og hav så utrolig trist for deg:(
Jeg syns kjempesynd i deg, tenk at noen kan være så frekke og ubarmhjertige.

Fattig trøst, men allikevel en varm trøsteklem fra Kate:)

Hulda sa...

At det går an! Dette var jo helt forferdelig, både bilnøkler og pc. Håper virkelig at det ordner seg, kanskje du er heldig å få det tilbake. Det verste er jo å miste alle bildene..

Timotei sa...

Huffameg. Føler veldig med deg. Klart det er frustrerende og skremmende også. Skjønner ikke at noen kan få seg til å gjøre noe sånt.
Jeg ønsker veldig, veldig at den skyldige får dårlig samvittighet og leverer alt tilbake til deg.

lurifax sa...

Huff,så leit!

Besta sa...

Du verden kor frekt. Føler med deg.Må jo være grusomt. Du får i allfall en trøsteklem fra meg.

Line sa...

Hjelpe meg, tenk at nokon kan vere så frekke!!!!
Sjølv om ein får ny pc så er det jo så mange uerstattelige minner som ligg inne i form av bilder...
Kan berre krysse fingrane for at pc og nøklar dukkar oppatt.
Varm trøsteklem frå Line.

Mormor sa...

Som som dette gjør meg rasende også. En kan jo lure på hva som rører seg i hode på folk, som gjør slikt. Bilder er uerstattelige og tjuven har neppe noen glede av dem. Tusen takk for koselige ord i bloggen min. Jeg kommer nok til å fortsette å stikke innom deg, med eller uten egen blogg.
Trøsteklem fra meg

Rosa sa...

Det er heilt utruleg frekt, eg har ikkje ord! Håpar forsikringar kan dekke både det eine og det andre, sjølv om bileta er uerstattelege.

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Tuusen takk for gratulasjoner, det varmer!! Men, for en trist opplevelse du har hatt! Det er bare helt utrolig at noen kan få seg til å gjøre sånt. Bra du har en så snill mann!

johanne`s rom sa...

Uff, så fælt. Pc er jo nærmest en veldig personlig ting. Jeg har ikke ord for hvor frekke folk kan være. Håper du er heldig og at pc og nøkler dukker opp igjen.

Tofo sa...

Fy så frekt!
Jeg føler virkelig med deg! Håper virkelig den skyldige blir avslørt og tatt!
Klem :)

Line sa...

Hei igjen...
Ligg noko å ventar på deg inne hos meg:0)
Ei lita trøyst kanskje...
Klem

Sonja sa...

Dette var da fryktelig leit. En kan visst ikke være trygg for noen ting lengre. Jeg har desverre en egen evne til å stole på alle folk,og blir like overrasket hver gang slike ting skjer. Vi fikk stjålet bilen en gang men ellers har vi vært heldige.
Det går nok bra, bare du kommer over sjokket. Tenk heller på den snille mannen din.

oline's skattekammer sa...

Heia, å så trist, blir skikkelig lei meg på dine vegne... At det går an?! SKRIVER ALLE BILDENE MINE UT PÅ CD, ETTER EN DATACRASH FOR EN TID TILBAKE. Men uansett, man føler seg jo så tråkka på etter noe sånn, blir nok litt mistenkelig overfor andre en stund etter å ha opplevd noe slik, uffa, vet at det ikke hjelper, men sender deg ihvertfall en stor bjørneklem, og glad for at du har so snill og medfølende en mann da!!

oline's skattekammer sa...

Ta deg en tur inn på bloggen min, ligger en liten kar der som trenger hjelp til å komme på besøk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...