onsdag 8. oktober 2008

EG MÅLAR..... (igjen)

Eg har vore i sterk tvil om eg nokon gong kom til å ta penselen fatt igjen....målelysta har vore borte leeenge, nesten eit år, faktisk. Har gremma meg kvar gong er har vore i kjellaren og sett på alt som er "drege i hus", med tanke på måling. Men plutseleg var inspirasjonen tilbake, (om ein skal bruke eit so høgtidleg ord) , reknar med det har å gjere med at det nærmar seg julemessetid. Reise på messe utan nokon målte ting , nei........Og kva var vel meir naturleg å starte med enn nissefar. Den gamle trespaden kjøpte eg på loppis tidligare i haust.
(Må kanskje finne på noko på det lange handtaket òg)


Og nei, eg har ikkje skote på den med bittesmå hagl. Er nok andre små skapningar som har stått for det.....satsar på at "jobben" er ferdig.

Tusen takk for alle koselege kommentarar, det gledar meg stort.
Ha ein super kveld!

15 kommentarer:

Hulda sa...

Åh, for en søt fjøsnisse du har malt, du her jo kjempeflink! Virkelig trivelig, den der. :) Syns det er koselig nå på høsten når man går i gang med små håndarbeid igjen etter en lang sommer.

Må få høre hva du syns om Allers Juleblad. Jeg kjøpte KKs juleblad i fjor, syns det var mye der etter min smak. Kanskje jeg kjøper det i år også.

Koselig at du likte løperen min. Skal linke til deg nå, har helt glemt det.

Moromr sa...

Jeg er målløs, er det i det helt tatt noe du ikke kan ? I alle fall god at malelysta er tilbake. Synd å la et sånt talent bli værende i kjelleren.

Mor Kari sa...

Flott at du har fått inspirasjonen tilbake.
Et sånnt talent må jo brukes.
Du maler så nydelig!!!

Lemi sa...

så fiiin den ble!

Ingrid sa...

den vart FLOTT!!! Eg kjem snart med skåpdørene mine .Dei vil eg ha troll på

Nikoline sa...

Det var jammen godt det vart eit innlegg med nissefar! Det var så vanskeleg å sjå på tlf.bildet før i dag,men den såg veldig fin ut der også.. og JAMMEN VAR DEN FIN !!! Åååå... som eg gler meg til den tid kjem at eg får måla nissar!
Hald fram som du stevnar no då...
Ha ein god måledag i morgon :0)

Line sa...

Så koseleg at du la att eit lite spor etter deg denne gongen, så kunne eg finne fram til deg og:0)
Har kosa meg masse med innlegga nedover her...Lo godt av historien med den 89 år gamle tyske dama, og så koselege bilder frå kyrkja. Vi var nett i kyrkja for at seksåringen skulle motta bok. I tillegg fekk fireåringane bok, og so var det dåp. Med andre ord mykje som skjedde. Men det er no heldigvis ikkje det same å gå til kyrkje no som det var for tjue år sidan...Vi har ein ung prest med tre born som er SVÆRT flin til å inkludere borna i gudstenestene
:9)
Den nissen din var berre heilt nydeleg!!

Janne i Fagerlia sa...

Den der har jeg ikke hatt råd til å kvitte meg meg tror jeg. Den var bare helt topp!

Ha en fortsatt god kveld!

Rosa sa...

Så flott at måleinspirasjonen plutseleg vende heim! Syns du sa du var som ein nybegynanr, eg....det stemmer iallefall IKKJE!

Steinbokkjen ;o) sa...

WOW! fantastisk hærle nissefar ;o) Da va malekunstnaren sin da!
Koooos deg!

Mormor sa...

Det ligger noe og venter på deg i bloggen min. Ha en riktig fin helg !

;) sa...

Jeg ble helst stum her...og det er sjelden;) men hvilken male-kunstner du er!!!!! utrolig flott! Jeg gleder meg til å se mer av dette;) Du er flink!!

Nissestien sa...

Kjempeflott nisse! Jeg kan bare slutte meg til flere av de andre kommentarene. Du må bare fortsette å male - du er virkelig flink. Takk dessuten for koselig kommentar på bloggen min. Ha en fin og "malerik" helg!

Elin sa...

Så flott den nissen var malt!
Maler en del jeg også. Synes det er så arti,men det er lenge siden jeg har malt nå.. Tror det var i sommer en gang.
God helg til deg.

Besta sa...

Åååå den va fin. Du er superflink.Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...