onsdag 1. oktober 2008

Strikking som straff

Då eg tok fram pc`en for å lage eit nytt innlegg, oppdaga eg dette på ABCnyheter. Og dermed vert dette ei helsing til alle strikkeglade!

89-åring dømt til å strikke gensere

Det er ikke så lett å finne bilder av eldre damer som gjør hærverk på biler. Men her er i hvert fall et bilde av en gammel dame som oppdager at hun er tom for kamferdrops. En tysk bestemor har blitt arrestert, tiltalt for å ha gjennomført et punkteringsraid i nabolaget sitt i Rockenhausen, Tyskland.
Som straff må hun nå belage seg på å strikke gensere til eierne av de punkterte bilene.

Hele saken startet nemlig med at 89 år gamle Heidi Kohl så seg grundig lei på alle bilene som parkerte i og rundt veien hun bodde i. Ifølge Ananova mente den eldre damen at alle bilene gjorde det vanskelig med ferdsel i gaten, for ikke å snakke om å krysse gaten - som var enda mer vanskelig, skal man tro rapportene.
Derfor bestemte 89-åringen tilslutt seg for å gjøre noe med saken.

Men de som tror at fru Kohl inviterte bileierne på besøk og manet til forståelse over Napoleonskake og en skvett kaffe i koppen må tro om igjen. I stedet tok hun en runde i gata og punktere dekkene på de parkerte bilene - i håp om at dette skulle gi bileierne en lærepenge de sent ville glemme.

– Jeg så meg lei på situasjonen, sa hun i sin forklaring.
Dessverre for damen ble hele seansen observert av en av bileierne, som tipset politiet som igjen avla den eldre damen et besøk. Politiet forklarte, trolig med myndig stemme, at oppførsel slik som dette ikke sømmer seg, før de bøtela damen.
Men ettersom damen ikke hadde penger å betale med, tilbød hun seg i stedet for å strikke gensere til bileierne.
– Når hun har strikket ferdig genserene er denne saken ute av verden for vår del, uttaler Helmut Bleh, talsmann for påtalemyndighetene
.

Ta fram strikketøyet i kveld!

9 kommentarer:

Ingrid sa...

JA JA vis den dagen kjem at eg at eg manglar ideear eller noke å strikke så var no dette ein utvei .

hvorfor ikke... sa...

hehe! Morsom historie, godt du tok deg tid til å fortelle den før du satte deg til med strikketøyet...det strikkes her også...

Janne i Fagerlia sa...

Den var jammen god! Greit å få litt straff om man kan sone på denne måten (ilallefall for den som er glad i håndarbeie).

Nikoline sa...

God historie det der, men synes no ikkje det var rare straffa då... ei straff ho til og med føreslo sjølv.( men kan henda ho har diiigre naboar som det tek laaang tid å strikka ein gensar til...?)
Trur du eg kjem unna med litt strikking hvis eg knabbar dørene på Bømoen???
(ups... skulle visst kommentert som anonym no...)

Berit sa...

Artig historie!!

Ha en fin uke videre.

Rosa sa...

hihi, den var fin!

Mor Kari sa...

Morsom historie! Godt vi kan strikke, kan visst komme godt med!

Mormor sa...

Artig historie.For meg hadde dette vært i nærheten av livsvarig, så klønete som jeg er med strikkepinner.

Aid sa...

Morsom historie :o)Strikking som straff, hmmm... Takk for koselig kommentar i bloggen min.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...