torsdag 16. oktober 2008

Eple-skrelle-dele-tautkjernehus-maskin.

Denne lure tingen fekk eg for fleire år sidan. Den vart plassert i eit skap, tenkte: pytt, eg skreller og deler epler mykje kjappare på "gamlemåten". Men so såg eg den i bruk, hugsar ikkje kvar....tok den i alle fall fram att...og den fungerer heilt supert. Og det er heilt sant: den skreller, deler osv i ein og same operasjon. Ein luring må det vere som har designa den...Tørka epler: kjempegod snacks!
Takk for alle helsingar til gebursdagen min!

9 kommentarer:

Rosa sa...

Kult!!

Lemi sa...

ser veldig imponeranes ut ;)

Ingrid sa...

Ei eg jobbar i lag med sa ho hadde ei sånn , men eg såg det ikkje heilt for meg . No ser eg korleis den virkar. Veit du om dei er å få kjøpt no ?

Nikoline sa...

Oao...!! Trur du eg får tak i ei slik på vangen???

Besta sa...

Den var super smart. Har ønsket at e hadde hatt en slik.Da hadde det blitt mye eplegodt. Takk for komentaren. E er så glad for dukka at det er like før e ikke snakker til ho. Måtte hente to barnebarn så e ikke skulle bli tullerusk. God helg, Klem

Tove sa...

kort artig at du prøvde kyllingen min, og bra at den fall i smak! Den epleskrellemaskina er heilt genial!!!

Tofo sa...

Å den var jammen stilig! Så lurt! Også tørkede epler som er så godt. Nam nam. :-)

Trollkåno sa...

Til deko som er interessert i epleskrellemaskina: den er å få kjøpt hjå Jernia.....enten i butikk eller på nett.

Nunne sa...

Det bildet du har til heading er bare NYDELIG!
Du har kjøpt mye rart på loppemarked, men det er to andre ting du har, som jeg ønsker meg... Heldigvis bor jeg for langt vekk.. jeg er nemlig svak for små kattunger... ååååå om vi kunne hatt en å kosa med. Men vi har en sønn som er allergiker :(((
og tida da vi hadde pus er definitivt over. Ser for meg en fin liten pus vi kunne hatt med oss i senga til å varme beina i vinterkulda, og tatt med os spå hytta i helgene... for å sjekke opp om han fant mus. Men, som sitatet sier, "DET EN IKKE KAN FÅ, NYTTER DET LITE Å TENKE PÅ!"
Ønsker Trollkåno GOD HELG!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...