fredag 12. desember 2008

"Joleblad" og andre blad.

Allereie tidleg i haust var eg på utkikk etter desse blada i butikkane. Du veit dei med joleidàr, både hobbyting, gåver og mat. I tillegg reportasjar frå jolepynta hus, og med innbydande framsider. Finn ikkje alltid so mykje "matnyttig", men eg MÅ berre ha dei.

Og i år har det verkeleg "teke av". Ein ting er at det kjem fleire for kvart år, ein heilt anna ting er at eg klarar ikkje "stå imot". Nokon "oppdagar" eg på bloggar rundt omkring, då spring eg det fortaste eg vinn for å få tak i dei. Torer ikkje tenkje på kor mykje pengar eg har brukt på slike i haust. Men du og du som eg kosar meg med dei....

Dette oppdaga eg på ein blogg, eit scrappeblad som er verkeleg fint. Har ikkje "kasta meg ut" i den kunsten, men her er mange gode idèar eg har lyst å prøve ut.


Har aldri vore hekta på interiørblad før, men sjå på dette...kan skjøne eg måtte ha det. Masse joleidèar....


Ein artikkel om denne dama, franske Virginie Peyre som lagar dei flottaste kunstverk i broderi, hekling osv.
Kjempeflott blad. "Løp og kjøp", seier eg berre.

Har ikkje fått tid å verkeleg studere alle blada mine endå, men dei ligg der som små skattar eg skal kose meg med i jola.

Ha ei koseleg helg alle!

9 kommentarer:

johanne`s rom sa...

Kjenner meg igjen ja, kjøper,kjøper,kjøper blader.Du fikk lyst på det bladet jeg kjøpte ser jeg, og ja jeg må nok kjøpe interiørbladet du viste fram. Scrapping er veldig gøy, bare prøv hvis du har lyst, jeg ble helt frelst for noen år siden og har laget album på album. Det kan gjøres enkelt eller mer avansert, alt etter hva en liker. God helg til deg.

Nita sa...

Kjenner meg igjen her ja, interiør-og inspirasjonsblader tar endel av budsjettet... Men man blir jo så glad og effektiv av de :)

God helg til deg også :)

kate sa...

Å så mange flotte tips du kommer med her, takk!!
Gohelgeklæm fra Kate:)

Sonja sa...

Her var det masse nytt siden sist.Noen vaser rundt i ørkenen mens andre koser seg med julemagasiner. Jeg begynner å komme i julestemning nå,masse fine juleting å se på bloggene.
Gleder meg at salget av tingene dine gikk bra.
Ha ei koselig førjulstid.

Rosa sa...

huff ja, det er freistande med alle desse joleblada i hyllene. Ett trykk var fantastisk inspirerande, og på togturen heimatt blei det visst eit anna scrappeblad. Idag får eg vel komma igang med joleførebuingane....

Alvas hjørne sa...

Så flotte bladideer du kom med, de så fristende ut....Må nok se etter disse! Takk for tipset! Kan jo være kjekt å ha noen blad å kose seg med i jula også.
Ha en alletiders 3. søndag i advent!

Stubbetufsa sa...

Hei, Trollkåno! Jeg kjenner meg igjen i din beskrivelse av juleblader!
Jeg har gitt deg en utmerkelse for din flotte blogg, du finner den på mine sider!

lavendel mio sa...

Helt enig her ja.Har interiørblad dilla sjøl,noen laster må en jo ha.Tar de igjen og igjen,går ikkje ann å lese de ut på en måte.
Takk for fine kommentarer på bloggen min:)Du har en kjempefin blogg,med masse inspirasjon.
Søndagsklem:)

lavendel mio sa...

Du...den hunden der er helt bedårene,se di øyene da:)

klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...