onsdag 10. desember 2008

Lussi på jobb

Følgjetongen om Lussi held fram.........Dei fyrste dagane ho var heime etter den "prøveturen" hjå ein ny familie, heldt so seg berre til meg. Trur ho følte seg svikta av bonden, og ville ikkje vere med i floren ein gong. Eg tok ho med på jobb, og her kosar ho seg. Var skeptisk fyrste dagen ho skulle i bilen, verka redd og nervøs. Men no har det gått seg til, og ho er hoppande glad når ho skjønar at me skal reise.

Er ikkje so lett å oppdra Tinka (4 mnd) når Lussi "stjel showet" heile tida, ho vil so gjerne vere midtpunktet. Dermed passar det bra at ho er med meg om kveldane...har òg vore snakk om at ein slektning i Oslo skal overta henne, men NEI........kjem ikkje på tale.


Kan dessutan vere greitt å ha ein vakthund her....... trur foresten det hadde fungert heller dårleg. Ho hadde vel heller rundsleikt dei enn å jaga dei om nokon uvedkommande hadde prøvt seg inn her. Men koseleg selskap er det her i vaktbua om kveldane.9 kommentarer:

Rosa sa...

Ho har skjønt at det er bra å halde seg til matmor :) Såg ut som ho hadde det retteleg kosleg der i bua!

Alma Merethe sa...

Heia. Ho er bare en flott hund ho Lussi. Flott utseende på henne. Border Collie hundene er bare fantastiske i sin oppførsel og forståelse. Innad i familene har vi slike hunder. De er bare flotte.

Ho skulle gjerne hatt kommet til meg, men mine katter liker ikke hunder. Nå vi har familehunden på låns, drar kattene i toppen av treet eller hustaket...

Ha en finfin kveld...

Nita sa...

Jeg blir så glad (og litt trist...men det er ikke din skyld altså) når jeg ser bilder av Lussi og de andre hundene på gården. Vi hadde nemlig en slik da jeg var ungen, såå snill og glad!

Alltid moro å være med på gårdslivet hos deg :)

Det ligger noe til deg inne hos meg :)

Nikoline sa...

"Stakkars" Lussi,ho er nok bitte litt sur på bonden tenkjer eg.Det var kjekt å helsa på henne,ho var akkurat så god som ho ser ut.Heilt sikkert kjekt for henne å få vera med på jobb.
Ha ein fin førjulsdag!

johanne`s rom sa...

Åh, stakkars, hun må jo få bli hos dere. Tenk Oslo da, nei hun må få løpe fritt i naturen, og sammen med dere. (veldig glad i og knyttet til de hundene vi har hatt, jeg, som du kanskje forstår)

Nita sa...

Hei igjen, eskene er kjøpt på Bunnpris faktisk :-)

Ha en fin dag :)

Mormor sa...

Så koselig selskap du har fått deg på jobb. For en nydelig hund det er. Mange har faktisk respekt for hunder, uansett hvor snille de er, så du skal ikke se bort fra at hun har litt virkning som vakthund likevel.

Tofo sa...

Nydelig hund hun her Lussi! De øynene! Og jeg som er så svak for hundeblikk!
Nå har Jeg fulgt med historien til Lussi, og er glad for at det ser ut til at hun blir hos dere! Ser ut som hun har det godt hos deg!
Ha en fin dag!

Oppdaget at du ikke er på listen min! Det er en glipp, som jeg retter opp med det samme!!!
Klem fra Turid :)

Wenche sa...

Så koseligt sällskap,hoppas virkelig dere behåller hunden.Hon kan inte få det bedre ;ett fritt liv med människorna hon älskar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...