søndag 28. desember 2008

So langt ....og ikkje lenger.

Teddy, Lussi og Tinka ligg på dørstokken inn til stova (nær sagt, som vanleg). Berre kjøkkenet og ein gang utanfor er deirans område.......ingen sofakos her, also. Dette respekterar dei, og Tinka hadde berre vore hjå oss i ca 1 døgn før ho forstod "reglane".

Det vil sei ho har hatt nokon små "glipp". Arbeidsrommet mitt ligg rett overfor kjøkkenet, og ein dag dørane stod opne og det var stilt i huset vart freistinga for stor: Då ho seinare låg i korga si og kosa seg med eit garnnøste var ho avslørt.

Pusen må stadig bort og kose litt....... kanskje dei er litt misunnelege på han som får gå fritt?
Me har ikkje prøvd å dressere katt, hadde vel vorte eit møysommeleg arbeid...
8 kommentarer:

Mormor sa...

Så flinke de er. Og så nyyydelige. Men jeg lurer på fælt på om du har fått katten til å respektere detter forbudet også ? Jeg har hatt så mange hunder at jeg vet at det er fult mulig å sette grenser for dem, men katten, det er i så fall nytt for meg.

Rosa sa...

No skvatt eg litt, lurte på kva som ikkje var lenger. Men då eg såg bileta var det jo greitt. Så lenge hundedyra har ei tå innanfor dørstokken på kjøkkenet er jo alt i orden :)

Ha ein god kveld, og sov godt i eiga seng ;)

Anne sa...

Så fine og snille dyr du har:) Koselig å se på julepynten du viste i forrige innlegg. Synes det er fint med litt gammel pynt også! Ha en fin kveld:)

Rønnaug S. sa...

Sette grenser for katten trur jeg ikke det er noen vits i. Men hva gjør det. Så lenge hundene skjønner det er en forskjell.

Nå har jeg kost meg med å lese noen innslag hos deg. Koselig å se litt av feiringa deres. Det ligger en overraskelse til deg i bloggen min.

God romjul, videre.

Nissestien sa...

Dere har noen alldeles nydelige hunder. Hadde en Flatcoated Retriever for halvannet år siden, den var så visst ikke dressert til å holde seg i gangen. Han ble dessverre syk bare 4 år gammel og måtte dessverre avlives. Vi savner ham. Det er så kjekt å lese om hundene dine på bloggen din!
Kos deg masse med de!

oline's skattekammer sa...

Så flinke hunder dere har, og så utrolig fine!! Kjempefin pus og, naturligvis!!

Anne-Berit sa...

Neimen,får de ikke komme i stua å være sammen med dere.Nydelige er de der de ligger,og så flinke.Våre hunder er nok litt bortsjemte,men vi koser oss sammen med dem,og som de familiemedlemmer de er,så er de der vi er.Ha en fortsatt fin romjul.

Nikoline sa...

Nå nei du, her i huset har ikkje nissane vore framme i 1 månad..ikkje 1 veke ein gong..Uti gangen har det sete 2 små tassar ei stund,men stovenissane fekk ikkje inn i varmen før vetlajolafta.Er lei dei lell,eg..
Er det jobb kvar kveld no i romjula,eller?Eg har vore skikkeleg lat i fleire dagar,men det vert ein del matstyr og oppvask med julegjester i ei og ei halv veke,pluss ein del besøk. Men det er berre kjekt det, no vert det påske før "ungane" mine er i stova att..
Kos deg vidare med kvelden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...